Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U ITALIJU

Adriano od sljedeće sezone u Romi

Adriano
Reuters
08.06.2010.
u 19:17

Brazilski napadač Adriano (28) prema informacijama Sky Sporta 24 postao je član talijanske Rome. Nakon što je prošao liječnički test u klinici Gemelli, Brazilac je dogovorio sve detalje. Službena potvrda se očekuje uskoro.

Nakon što je odradio ugovor s brazilskim Flamengom, Adriano je postao prvi izbor rimskog kluba. Odlazak Luce Tonija želju za Brazilcem još je pojačao, a napadač se nada kako će povratak u Italiju značiti i povratak na staze slave iz dana u milanskom Interu.

Trogodišnji ugovor bi trebao omogućiti i šansu za povratak u brazilsku reprezentaciju nakon što ga je izbornik Carlos Dunga izostavio s popisa pozvanih za SP u JAR-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije