Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotografije s puškama

Adriano član brazilske narkobande?

Adriano
bleacherreport.com
01.06.2010.
u 10:35

Brazilski napadač Adriano, poznat po noćnim izlascima koji su završavali razuzdanim pijankama, našao se u središtu novog skandala.

Brazilski list O Dia objavio je njegove fotografije s automatskom puškom, dok član narkokartela s kojim se zagrlio drži kalašnjikov, i to - pozlaćeni! Fotografije su navodno snimljene u Italiji.

Povezan s ubojicom policajaca

Napadač prstima pokazuje veselo i znak bande Comando Vermelho (CV), a policija ga sumnjiči da je povezan s financijskim malverzacijama sa skupinom iz Ria koju vodi Fabiano Atanasio da Silva u faveli Vila Cruzeiro. Spomenuti mafijaš optužen je da je srušio policijski helikopter 2009. godine te je povezan s ubojstvom ravnatelja zatvora godinu dana prije.

Nogometaša koji se nije ugurao u momčad Dunge za SP u Južnoj Africi policija je pozvala na ispitivanje, ali nije se pojavio osobno, nego je poslao svog odvjetnika.

Zanimljivo, njegov glasnogovornik Gilmar Rinaldij izjavio je da su fotografije snimljene s "replikom puške koja se koristi za paintball" te da su ranije korištene kako bi ga ucjenjivali.

Adriano je već bio na policiji gdje mora dokazati zašto je njegov motocikl registrian na ime majke poznatog dilera droge Paula Rogeria de Souze, također prijatelja iz djetinjstva.

Volio zaviriti u čašicu

Jose Mourinho ga je u Interu nekoliko puta upozorio jer je "volio kasniti" na jutarnje treninge, ali mu je kasnije oprostio grijehe.

Nakon što je igrao u Fiorentini i Parmi te Flamengu, ponovo se vraća u Italiju, gdje bi tijekom mjeseca trebao potpisati ugovor s Romom. U Rimu neće biti oduševljeni nogometašem potencijalnim kriminalcem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije