Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI KAPETAN

Ademi: Nema brige, uvjeren sam da ćemo proći Molde

Ademi
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
29.07.2015.
u 10:29

– Nije bilo toliko loše, ali nismo iskoristili svoje prilike, a primili smo nesretni gol. No, uvjeren sam da ćemo proći, trenirat ćemo ovdje na umjetnoj travi i spremiti se. No, naravno da nisam zadovoljan rezultatom – rekao je Ademi.

Dinamo je u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka na Maksimiru odigrao samo 1:1 s Moldeom. Modri kapetan Arijan Ademi nije zabrinut, uvjeren je da će Dinamo proći dalje.

– Nije bilo toliko loše, ali nismo iskoristili svoje prilike, a primili smo nesretni gol. No, uvjeren sam da ćemo proći, trenirat ćemo ovdje na umjetnoj travi i spremiti se. No, naravno da nisam zadovoljan rezultatom – rekao je Ademi.

O Machadovom srednjem prstu publici je rekao:

– Nisam vidio što se dogodilo pa ne mogu komentirati. Kad vidim, onda ću moći reći nešto o tome.

Josip Pivarić bio je među boljim plavim igračima, no što mu to vrijedi kad je kući morao pognute glave.

– Očito igramo bolje u gostima nego kod kuće. Vjerujem da će i sada tako biti – kaže Pivarić koji je ipak nešto rekao o potezu dana Paula Machada.

– Nisam vidio, ali ako je doista to napravio, nema opravdanja. Nisam ja tu da mu sudim, ali sad je vjerojatno i njemu žao. Znamo kakva je naša publika, nemamo pravo na pogrešku, ali u svakom slučaju ne mogu odobriti njegov potez.

Svog zemljaka nije kritizirao, ali ni branio vratar Eduardo.

– O tom slučaju mogu reći samo jedno – svi smo mi ovdje s ciljem da se borimo za Dinamo – kazao je Eduardo, što god mu to značilo.

– Ne želim komentirati – kazao je o Machadu Pjaca.

Henriquez nezadovoljan

Angelo Henriquez zabio je taj jedini pogodak plavih u jučerašnjoj utakmici.

– Naravno da nisam zadovoljan rezultatom. Nismo napravili puno prilika jer su oni igrali defenzivno jako dobro. U svakom slučaju u Norveškoj moramo biti bolji – rekao je čileanski napadač.

>> Dinamo u blijedom izdanju remizirao s Moldeom na Maksimiru!

>> 'Nismo još razgovarali, ali Machado se vjerojatno oprostio od Dinama'

>> Mamić: Ugodnije nam je u gostima, nevjerojatno je da nam zvižde nakon 10 minuta!

Komentara 8

BI
biby2611
14:11 29.07.2015.

Ademi molimte ko Boga pogledaj jos jedan put snimku od jucer .Ono sto si ti igra jucer je ,,,,,,,,,,,,,Igra se naprijed da se mozda postigne gol a ne kao ti samo nazad i to je to .Pa mora netko povuc tri metra i onda dodat ali u tebe samo nazad i da nije balun kod tebe e jebiga tako ne ide,,,,,,,,,

CR
crodijaspora
11:10 29.07.2015.

Ademi ti si najveći alibi igrač kojeg sam vidio u nogometu . Pjaca ti mozeš igrati lijevo ili desno ali nikako u sredini i to još ledjima okrenut golu.pa zato odigraš kao jučer.pa molim te to prenesi svom " velikom treneru " Zoranu

DU
Deleted user
11:07 29.07.2015.

koji nesretni gol???...gol nije nesretan nego je plod vase odlicno postavljene obrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije