Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL Napadač Arsenala uzbuđen zbog povratka hrvatskog reprezentativca

Adebayor: S Eduardo možemo i do trofeja

ade-txt.jpg
import
27.10.2008.
u 16:03

Napadač londonskog Arsenala Emmanuel Adebayor izrazio je svoje zadovoljstvo skorim povratkom hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve treninzima, a nije zaboravio niti napomenuti kako će Duduove kvalitete biti još jedan veliki plus za topnike koji se u tekućoj sezoni nadaju i pokojem trofeju.

Arsene Wenger već je najavio kako se Dudu treninzima vraća sredinom studenog, što ne znači kako će odmah biti na raspolaganju svojoj momčadi, ali Adebayor vjeruje kako će im puno pomoći u drugom dijelu sezone kada će se i dijeliti trofeji.

- Naravno da mi je drago što se vraća. Svi ga u klubu jako vole, a on je pokazao koliko nam je bitan. Kada se vrati, Dudu će biti gladan nogometa i postizanja pogodaka. S njim u momčadi, opet ćemo imati nekoga tko zna zabijati i izgledati ćemo puno bolje. Sve nam to može pomoći da osvojimo i jedan od trofeja - kazao je Adebayor za Sky.

Eduardo je za Arsenal postigao 12 pogodaka u 31. nastupu, a ozljeda koju je prouzročio branič Birminghama Martin Taylor stigla je u periodu kada je Dudu igrao sve bolje i bolje. Može li se njegovim povratkom zaista Arsenal dodatno poboljšati i domoći trofeja, bilo kojeg, pošto nisu ništa osvojili od 2005. godine? Sudeći po Adebayoru i njegovoj vjeri u Eduardove mogućnosti i snagu volje, itekako da mogu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije