Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Adam Lallana i službeno postao član Liverpoola

Adam Lallana
PA/Pixsell
01.07.2014.
u 12:27

- Uzbuđen sam zbog dolaska u Liverpool, to je velik klub velikih ambicija - rekao je Lallana.

Liverpool je za 25 milijuna funti finalizirao dovođenje engleskog reprezentativca i dojučerašnjeg člana Southamptona Adama Lallanu.

- Uzbuđen sam zbog dolaska u Liverpool, to je velik klub velikih ambicija. Nadam se da ću pomoći u njihovu ostvarivanju - rekao je Lallana i potom se zahvalio svima u Southamptonu:

- Tamo sam proveo posljednjih 14 godina karijere i uistinu sam im zahvalan na svemu što su mi omogućili, uvijek će biti u mom srcu.

Uistinu, 26-godišnji Lallana je za svece odigrao 250 utakmica i postigao 58 pogodaka. Bit će ga sigurno teško nadomjestiti, baš kao će sigurno biti i pojačanje za Liverpool.

>> Barcelona ne odustaje, nude 30 milijuna eura i Sancheza za Suareza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije