Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Aco Petrović: Isplatili smo igračima svih osam plaća

Aleksandar Petrović
Igor Kralj/PIXSELL
16.04.2016.
u 00:30

– Svi igrači i treneri dobili su svojih osam plaća i dug kluba prema aktualnoj momčadi ovog je trenutka nula kuna.

Košarkaši Cibone večeras u Prvenstvu Hrvatske očekuju gradskog rivala Zagreb, a izvršni dopredsjednik kluba pod tornjem Aleksandar Petrović ponosan je na nešto što se u Ciboni već jako dugo nije dogodilo:

– Svi igrači i treneri dobili su svojih osam plaća i dug kluba prema aktualnoj momčadi ovog je trenutka nula kuna. Igrači su dobili što su tražili, a sada mi od njih očekujemo da ne ponavljaju kikseve kao protiv Splita te da izbore drugo mjesto uoči play-offa.

Treći zagrebački klub, Cedevita, večeras pak igra u Višnjiku protiv Zadra (17.10 sati).

Komentara 2

BA
barbaizamerike
02:50 16.04.2016.

ja sam duzan gospodinu Aci Petrovicu negdje 1985 gluho doba noci u Zagrebu stopiram staje smeda Mazda I poveze me ko ?gospodin Aco Petrovic.velika mu Hvala

Avatar links
links
07:13 17.04.2016.

a ispričaj nam kako si ti ono naplatio svoja dugovanja od "voljenog" kluba prije par godina???? podsjeti nas kako se "voli" klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije