Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavka odbijena

Aco Petrović ipak ostaje Cedevitin trener

\'Za SPORT 240408 NLB - presica, Aco Petrovic nije sikrivao ljutnju snimio Dino STANIN\'
Dino Stanin/PIXSELL
10.02.2011.
u 12:12

Igrači će biti kažnjeni zbog poraza od Zadra, ali samo uvjetno

Aleksandar Petrović ipak ostaje trener košarkaša Cedevite. Uprava kluba odbila je njegovu ostavku, koju je dao nakon poraza od Zadra u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića, smatravši da je trenerova krivica jednaka kao ona igrača.

Čelnici se slažu da je klubu udarena velika pljuska, ali smatraju da još dobro stoji na svim ostalim frontama i da im taj poraz može biti poticaj da se trgnu, odskočna daska za više domete. Kazna igračima bit će uvjetna, što znači da je igrači mogu poništiti nekim drugim dobrim rezultatom.

Komentara 1

JA
jadre
12:56 10.02.2011.

Ibro potvrdio: Dolazim se slikati s Torcidom! KN TORCIDA prije utakmice Hajduk - Slavia na platou iza južne tribine organizira snimanje stoljetne fotografije Hajduku za rođendan te tako daje svoj obol ovoj velikoj obljetnici. Radi se o snimanju velike grupee ljudi sa visine veće od 40 metara koji će rasporedom svojih tijela činiti oblik broja sto, s time da će srednja nula biti u obliku Hajdukovog grba. Realizator je iskusni fotograf, gospodin Šime Strikoman, koji je uslikao više od dvjesto milenijskih fotografija, a ova će mu biti jedna od najspektakularnijih i najvećih. Naime, očekuje se preko 5.000 sudionika! Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Senijad Ibričić pristao sudjelovati te biti dio fotografije. Pozivaju se svi zainteresirani da svojim dolaskom uveličaju fotografiju i skupa sa Ibrom postanu dio povijesti. Fotografa će na spomenutu visinu podići vozilo koje će ustupiti Javna vatrogasna potrojba Splita i grad Split. Svi na slikanje prije utakmice, plato iza južne tribine u 14,00 sati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije