Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O OTKAZIMA
Povratak na članak

Aco, Rađa, Skansi i Novosel: Para dupe vrti, više nećemo imati veliku 'repku'

Neprijeporno je da je od svih ekipnih sportova kult reprezentacije u hrvatskoj košarci najslabiji. I tako je tome već dva desetljeća.

Komentari 8

VO
volimZagreb11
09:09 05.07.2017.

Pustite djecu na miru.Ne moze se usporedivati Sarica i njih.On je dosao kao gotov igrac a oni se trebaju dokazati. Mole se igraci Ukic , da se ne izivljavaju na djeci.Ovi stari uz veliko ,,hrvatstvo igraju da se prodaju,, Neka svoje frustracije, jer kroz karijeru nisu nista osvojili zaborave .

VL
LA
like_a_boss
14:17 04.07.2017.

Prva reakcija mi je bila da ih se više ne treba zvati. A onda, kada pročita da Zubac kaže da mu je Magic Johnson rekao da su dogovorili individualni trening, gdje će Zubca učiti Kareem Abdul Jabbar...Jedna legenda mu kaže da će učiti od druge legende...Kako taj mladi dečko može to odbiti ?

VL
MO
mobitel20
14:52 04.07.2017.

Cistim srpskim jezikom i stilom oni to objasnise. Treba ppliticarima ali i svima koji nekoga prrdstavljaju, uvesti ispite iz temeljnog poznqvanja jezika. Potom ih okupati u bazenu kvasine(octa) da divlje jugoslavenstvo ispari iz njih.

VL
Avatar Srbinator
Srbinator
15:02 04.07.2017.

e Aco Aco, spominjes agenta Zizica, koji je Srbin pa valjda protiv Hrvatske repke. Ne moze bez politike Aco. nikada nisi ni bio covjek, ni kao igrac a trener si bez talenta i osjecaja. Zizicev agent je protiv da mu klijenti igraju za repke, bez obzira na naciju. primjer je Boba Marjanovic koji je prethodne 2 godine nije htio igrati za Srbiju i propustio je OI.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.