Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavima nagrada za fair-play

Abuja iz Nigerije pobjednik Ramljaka, Dinamo osvojio 7. mjesto

Mladen Ramljak
Foto: GNK Dinamo
1/12
05.06.2016.
u 16:21

Nigerijska Abuja pobjednik je 14. izdanje juniorskog turnira Mladen Ramljak nakon što je u finalu pobijedio madridski Reala sa 3:1.

A Dinamo je nakon subotnje pobjede nad Madriđanima (1:0) u utakmici za sedmo mjesto nadigrao Split sa 2:0. Pogotke za plave zabili su Ćuže i Đurić, a modrim juniorima ove je godine pripala i nagrada za fair-play. 

– Igrali smo s dosta mlađim igračima i bez devet igrača koji su prošle godine igrali i koji su imali sada pravo nastupa. Oni su na zasluženom odmoru i čekaju nastavak priprema s prvom ekipom. Igrali smo s igračima koji su većinom kadeti i koji su imali smanjenu minutažu u juniorskom prvenstvu. To je dobro zato da vide što znači igrati u visokom ritmu i to svaki dan, kao i kroz zahtjeve modernog nogometa – rekao je trener Cvitanović, za službenu stranicu GNK Dinamo.

Najboljim je igračem turnira proglašen igrač Abuje Suleiman Abdullahi, a nagradu je dodijelio legenda Dinama Edin Mujčin.

Najboljim je vratarem proglašen vratar Maribora Nino Irgolič, a nagradu je dobitniku predao legendarni vratar modroga kluba Fahrija Dautbegović. 

Ove godine najbolji je strijelac na turniru igrač Abuje Suleiman Abdullahi koji se tako okrunio s dva individualna priznanja, a nagradu mu je predao Igor Cvitanović.

Konačni poredak: 1. Abuja, 2. Real Madrid, 3. Copenhagen, 4. Maribor, 5. Maccabi, 6. Sarajevo, 7. Dinamo, 8. Split.

Posljednjeg dana turnira na Hitrec-Kacianu bila je odigrana i revijalna utakmica veterana Dinamo – Sloboda Tuzla, a na istom je mjestu nakon svih utakmica održana i svečana dodjela nagrada.

>>Juniori Dinama pobijedili veliki Real Madrid!

Komentara 1

DU
Deleted user
21:36 05.06.2016.

Čestitke pobjednicima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije