Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selfiji s Ronaldom i Messijem

2Cellos rasturili na dodjeli Zlatne lopte: 'Modrić nam je rekao da je ponosan na nas'

2Cellos
Foto: Reuters
1/6
12.01.2016.
u 12:44

– Zadovoljni smo, nismo pogriješili ni jedan takt. Iako je prijenos išao u 150 zemalja, treme uopće nismo imali – rekao je u svoje i u me svoga kolege Luke Šulića Stjepan Hauser.

Hrvatski pečat Zlatnoj lopti osim Modrića i Rakitića dali su i 2Cellos. Stjepan Hauser i Luka Šulić oduševili su izvedbom AC/DC-jeva Thunderstrucka.

Selfie 2Cellosa s Messijem

– Zadovoljni smo, nismo pogriješili ni jedan takt. Iako je prijenos išao u 150 zemalja, treme uopće nismo imali – rekao je u svoje i uime svog kolege Luke Šulića Stjepan Hauser.

Iz Züricha su dečki ponijeli lijepe suvenire, selfije s Messijem i Ronaldom.

– I njih dvojica su nam rekli da smo odlično odsvirali, a posebno smo sretni bili kada nam je Modrić po silasku s pozornice namignuo i rekao da je ponosan na nas. Prvi put smo razgovarali s Lukom, baš je dobar dečko – zaključio je dvojac iz 2Cellosa.

>> Pa je li takva sramota glasati za svoje? Zar Luka i Raketa nisu zaslužili ni jedan hrvatski bod?

Komentara 2

Avatar poglavito
poglavito
15:06 12.01.2016.

Hrvatski guslari u 21 stoljeću , lipo vidit nema što.

KL
killer_lepi
13:38 12.01.2016.

sva sreca da ne sviraju fagote :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije