Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ ČILIĆA
Povratak na članak

Hrvatski trener: Čiliću naprosto nedostaje “kilerski instink”

Čilić je uoči Londona bio u prilici boriti se za treće mjesto na ATP listi, što bi bio fantastičan uspjeh, no sada će pasti za jedno mjesto (preteći će ga Thiem), a i to šesto mjesto nije mu sigurno jer mu još uvijek prijete Goffin i Sock.

Komentari 4

UV
Uvjekprotiv
11:32 17.11.2017.

Bosanac! Šta očekivati od Bosanca! Sve je dobro dok ga sluzi snaga udarca a kad treba ukljucit pamet e tu nastaje pro lem.NEMA JE ! Bukva obicna.

VL
VI
vidum
11:45 17.11.2017.

"Kilerski intinkt"? Inače kao što svi znamo, kiler je rashladnikna automobilu, pa ne znam što je dotični htio reći? Zašto se neki srame našeg lijepog HRVATSKOG jezika za koji smo ginuli?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.