Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.01.2013. u 12:00

Bandić još uvijek istražuje tko je kriv za prometni kolaps.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, vjerojatno se gadno zamjerio Bogu u posljednjih mjesec dana. Kada je početkom prosinca napadao snijeg, gradonačelnik je bio zahvalan do neba što mećava nije pala u radni dan pa je izjavio kako nam je “Bog poslao snijeg u petak, a ne u nedjelju.“

Novi snijeg ne samo što je pao u noći na ponedjeljak nego i na prvi dan nastave u školama, što je najgori mogući tajming za vječno zatečenu zimsku službu. Bandić još uvijek istražuje tko je kriv za prometni kolaps. Vjerojatno neki luđak, patolog ili meteorolog

Kandidat za gradonačelnika lik je iz dječje lektire

Vjeko Ivanišević, kandidat za splitskog gradonačelnika iz redova HDZ-a, ima najmanje jednu prednost u odnosu na suparnike uoči lokalnih izbora. Ivanišević je, naime, splitski Tom Sawyer, jedan od junaka dječje knjige “Snijeg u Splitu“ koju je napisao Matko Marušić, a uvrštena je u popis lektire splitskih osmoškolaca.

Prema opisima u knjizi, dječak Vjeko bio je “najžešći u igri, penjao se na najviša stabla i zavlačio u najmračnije rupe“, bio je “prvi u svemu“ pa i u “krađi i bušenju jaja prestrogoj susjedi“, a “zbog prebrze vožnje kareta pritvorio ga je SUP“. Kada bi djeca iz osnovne škole izlazila na izbore, nema sumnje, izabrala bi Ivaniševića za gradonačelnika.

Opasne igre

Trebamo li se čuvati šamilskih tigrova

Komandir Šamil, zaposlenik Brodotrogira, izazvao je solidnu 
pomutnju svojim videopozivom na nove terorističke napade pa se postavlja pitanje tko je onda uhićeni “bombaš” Vojislav 
Blažević.

Je li on Šamilski tigar?

Malo poduzetništvo

Prodavala turistima kamenje s plaže 
za 15 kuna

Bisera Pudić, obrtnica iz Pule, doskočila je vlastitoj nezaposlenosti tako što je počela proizvoditi prirodne sirupe od voća i povrća koje sada prodaje na sajmovima, piše Slobodna. Posao joj ide dobro pa je napustila biznis s prodajom istarskog kamena kojem su se mnogi podsmjehivali.

Dosjetljiva Bisera zamatala je donedavno oblutke s plaže u celofan te tako upakiran “istarski kamen“ prodavala stranim gostima po 15 kuna! Novac nam doista nekad leži pod nogama.

Komentara 4

NE
Nensy
22:06 15.01.2013.

Bravo gradonačelniče Bandiću.Tako treba.Pokazao si svojim Zagrebčanima kako se radi,pa da te i ostali slijede brzo bi očistili sav snijeg u Zagrebu.Samo tako nastavi.Sretno.

DU
Deleted user
10:00 16.01.2013.

Stvarno bi građani Zagreba, a posebno novinari trebali uskladiti svoje mišljenje i stavove sa realnošću situacije. Siguran sam da bi većina profesija počevši od novinarske loše prošle u usporedbi sa radom gradske administracije i zimskom i drugim službama.

DO
doktorica
10:37 16.01.2013.

predstava za glasače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?