Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENE TAJNE

Skriva li Freida Pinto svojega supruga?

19.02.2009.
u 16:50

Strani mediji ovih dana postavljaju jedno vrlo zanimljivo pitanje, a ono glasi: skriva li Freida Pinto, zvijezda filma Milijunaš s ulice, svojega supruga? Naime, za ovu 24-godišnju glumicu u javnosti se smatralo da je slobodna, no prema navodima Daily Telegrapha, ona je udana za Rohana Antaoa, marketinškog direktora iz Mumbaija. Prema informacijama Daily Telegrapha, taj je čovjek pomagao glumici u karijeri na način da je napravio njezinu internetsku stranicu i u nekim situacijama bio njezin glasnogovornik. Prema papirima koji su pronađeni, par se oženio u Goi u prosincu prije dvije godine.

Izvor blizak paru, točnije Antaov prijatelj, kazao je da je Rohan s Freidom u vezi već godinama i da je bio uz nju mnogo prije nego je postala slavna.
- Davao joj je potporu i za vrijeme snimanja Milijunaša s ulice, a uspjeh filma zajedno su slavili još prošle godine na Toronto film festivalu - kazao je Rohanov prijatelj.

No, očigledno je glumici slava lupila u glavu i, prema navodima izvora, prestala se javljati svojem suprugu za vrijeme dodjele nagrada Zlatni globus, kada se film i počeo probijati i dobivati svjetsku slavu.
- Rohan je ostao u šoku i slomilo mu se srce zbog takvog naglog prekida - kazao je prijatelj. Te navode nije htio ni potvrditi ni opovrgnuti Pintov indijski odvjetnik Meenakshi Gehan, tako da se prava istina još ne zna.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?