Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USAMLJENE LJEPOTICE

Zvijezde “Sulejmana” tješe jedna drugu i luduju po klubovima

SULEJMAN (1)
Foto: "Sulejman Veličanstveni"
1/3
10.03.2013.
u 17:00

Nur se razvela od brokera Murata Aysana, a Selma je prekinula vezu s kolegom sa seta Okanom Yalabikom (Ibrahim). U posljednje vrijeme pridružila im se još jedna usamljenica – Meryem Uzerli (Hurem), koja je prekinula vezu sa zaručnikom.

Zvijezde „Sulejmana Veličanstvenog“, glumice Nur Fettahoglu (Mahidevran) i Selma Ergec (Hatidže), sve se češće mogu susresti kako zajedno šeću ulicama Istanbula ili uživaju u dugim razgovorima uz kavu.

Nerijetko i izlaze zajedno po večerama ili se ludo provode po klubovima. Izgleda da su s vremenom jedna drugoj postale rame za plakanje jer lani su obje doživjele ljubavne krahove. Nur se, naime, razvela od brokera Murata Aysana, a Selma je prekinula vezu s kolegom sa seta Okanom Yalabikom (Ibrahim). U posljednje vrijeme pridružila im se još jedna usamljenica – Meryem Uzerli (Hurem), koja je prekinula vezu sa zaručnikom Canom Atesom. Tek pred kraj snimanja druge sezone Selma i Okan odlučili su otkriti svoju vezu javnosti. No, sve što je lijepo kratko traje pa su se i turski mediji raspisali kako su njih dvoje ipak prekinuli jer Selma više nije mogla trpjeti Okanovo raskalašeno ponašanje. Smetalo joj je što je pijan jurio djevojke po istanbulskim noćnim klubovima. Nur Fettahoglu, kod nas poznatija kao sultanija Mahidevran, u “Sulejmana” je ušla kao Nur Aysan, ali kako se u međuvremenu razvela od supruga brokera Murata Aysana, vratila je djevojačko prezime Fettahoglu.

– S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da zadržim njegovo prezime. Proslavila sam se kao Nur Aysan i mislila da ću promjenom imena izgubiti dio svog identiteta. Kolegice su me uvjerile da to neće utjecati na moju karijeru. I imale su pravo – rekla je glumica, koja je kao povodu razvodu navela nepomirljive razlike karaktera. Braku je ipak, otkrili su turski mediji, presudila veza s kolegom Necatijem Sasmazom.

Komentara 1

SL
stalno lazu
10:21 12.03.2013.

U novinama pise kako i tko su nam frebdovi. Nesto smo kao neka drustvena mreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije