Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriven uzrok stradanja

Zvijezda "Zvjezdanih staza" poginula u bizarnoj nesreći u vlastitom dvorištu

Anton Yelchin
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.06.2016.
u 09:04

Anton Yelchin smrtno je stradao u svom dvorištu gdje ga je vlastiti automobil prikliještio uz drvena vrata

Glumac Anton Yelchin, poznat po ulozi Pavela Chekova u filmskom serijalu "Zvjezdane staze", smrtno je stradao u nedjelju ujutro u bizarnoj nesreći u svom dvorištu, gdje ga je vlastiti automobil prikliještio uz drvena vrata.

Yelchinov glasnogovornik potvrdio je smrt 27-godišnjeg glumca. "Čini se da je automobil bio izbačen iz brzine, a on je stajao iza njega. Vozilo se na strmoj nizbrdici počelo kretati te ga je prikliještilo uz dvorišna vrata", rekla je losangeleska policija.

Yelchin je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Mladi glumac ruskoga podrijetla glumio je u nizu manjih filmova prije no što je dobio uloge u trileru "Alpha Dog" i komediji "Charlie Bartlett", a najveći uspjeh njegove karijere bile su uloge u serijalu "Zvjezdane staze".

>>Poginuo mladi glumac iz Zvjezdanih staza

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:28 20.06.2016.

žalosno, a i tako mlad.

Avatar fijolica
fijolica
10:53 20.06.2016.

Počivao u miru Božjem.

Avatar anekk
anekk
14:52 20.06.2016.

Još jedan glumac iz Hollywooda koji je smrtno stradao u 27oj godini pod sumljivim okolnostima..Zapitajte se kolike su šanse za to..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije