Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro kraj

Zvijezda 'Uvoda u anatomiju': Nemam više želje za glumom

ellen pompeo
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/4
11.09.2014.
u 16:40

Ellen Pompeo nakon desetljeća provedenog u hit seriji kaže kako više nema želje za glumom

Serija "Uvod u anatomiju" proslavila je glumicu Ellen Pompeo, a nakon desetljeća provedenog u hit seriji, Ellen kaže kako više nema želje glumiti nakon što serija završi.

– Definitivno nemam jaku želju nastaviti s glumom nakon "Uvoda u anatomiju". Ne smatram glumu nešto što daje veliku moć ljudima. U ovom trenutku u svome životu ne želim nužno raditi za druge – otkrila je 44-godišnja glumica koja mora još odraditi dvogodišnji ugovor s ABC-om, za 11. i 12. sezonu serije.

Ipak, Ellen kaže kako ne namjerava potpuno prestati s glumom.

Otvorena sam prema svim situacijama, ne želim reći da je nešto konačno pa se onda nekoliko mjeseci poslije predomisliti – objasnila je.

>>Ellen Pompeo: Kći Stella nam je promijenila život!

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
10:56 12.09.2014.

al ova lupeta.....

QW
qwas33333
14:15 12.09.2014.

nisam te ni gledo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije