Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda TV reklame

'Često me zaustave na cesti pa mi kažu da sam im uljepšao dan'

antun brzak
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
26.10.2015.
u 15:45

Prioritet su mu studij ekonomije i svakodnevni treninzi plivanja

Prst je brz na daljinskom upravljaču kad omiljeni TV program prekinu reklame. Ali ne i kad se na ekranu pojavi Zmaja koja je od svog televizijskog gazde, odnosno mladića koji ga glumi, napravila pravu zvijezdu. Njegovo ime je Antun Brzak, 23 su mu godine, u Zagrebu studira ekonomiju i državni je prvak u plivanju.

Budući ekonomist

– Ovo mi je prvo televizijsko iskustvo i moram reći da je bilo odlično na snimanju – kaže nam Antun. Ulogu je dobio na preporuku prijatelja koji je vidio oglas za snimanje reklame pa je poslao njegove kontakte i odmah su ga zvali.

– Prvi put vidio sam i taj drugi dio snimanja, ono što se događa iza i ispred kamere i to mi se svidjelo – kaže nam Zagrepčanin koji bi se rado opet okušao u glumi.

– Još ćete me viđati u reklamama, ali gluma mi nije ni profesija ni prioritet – dodaje.

Na prvom su mu mjestu fakultet i plivanje. – Dok god to dvoje guram podosta ozbiljno, sretan sam i zadovoljan – otvoreno će Antun pa nastavlja: – Prvi je plan završiti fakultet. Jako me zanima ekonomija, sad sam na trećoj godini i taj sam faks upisao isključivo jer sam to htio, a ne zato što nisam upao nigdje drugdje.

Koji je recept uspjeha reklame?, pitamo ga.

– Nova je, neobičnija, odudara od standarda ostalih. A mislim da sam i ja pridonio tome. Ne isključivo ja kao osoba, nego ja kao osoba patuljastog rasta. Da je bio netko drugi, možda bi imao jači utjecaj, a možda manji, ne mogu to procijeniti, ali da je taj faktor prisutan, sigurno jest – smatra simpatični 23-godišnjak čiju su ulogu u reklami pohvalili i njegovi bližnji. – I obitelj i prijatelji oduševljeni su i sa mnom i sa Zmajom – kaže nam Antun pa dodaje:

– Stekao sam veliku popularnost zbog reklame. Ljudi me prepoznaju i često mi se dogodi da me sretnu na ulici pa mi kažu da sam im super. Evo, baš mi je neki dan prišao čovjek dok sam plaćao parking. Rekao mi je da mu se jako sviđa reklama i da me pohvaljuje pa mi na kraju stisnuo ruku te dodao da sam mu uljepšao dan. Kad ga pitamo pomaže li mu uloga u osvajanju djevojaka, postane ipak malo sramežljiviji i kaže: – Nije ništa specijalno. Uz studij, Antun svaki dan trenira plivanje. Bio je državni prvak, a kao najveći uspjeh izdvaja 4. mjesto na SP-u u Rio de Janeiru 2009.

Zakoračio u politiku

– Trenirati sam počeo prije 14 godina, odveli su me roditelji jer je to bilo bitno za moje zdravlje. To je jedan od rijetkih sportova kojima se mogu baviti. Voda je poseban medij koji omogućava ravnomjeran rast mišića i plivanje mi je pomoglo u ostalim radnjama, razvilo me. Plivanje nisam počeo trenirati da bih se profesionalno bavio time, ali jednostavno se dogodilo. Zaljubiš se u taj sport, u osjećaj dok si u vodi, a odličan je i za psihu... – kaže nam Antun, koji se okušao i u politici kao član mjesnog odbora Gornja Dubrava.

– Sad sam više pasivan član. Ušao sam, vidio kako je to, probao nešto napraviti i onda sam odlučio da ću se ipak malo više baviti plivanjem. Previše komplicirano?, pitamo ga. 
– Ma, ne... Samo nemam toliko vremena – zaključuje Antun.

>>Završeno prvenstvo za osobe s invaliditetom

Komentara 14

Avatar flame
flame
17:11 26.10.2015.

Najjača reklama u Hrvata ikad. Potpuna suprotnost onoj debilnoj ovci.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:57 26.10.2015.

Reklama me je oduševila, a inače ih ne volim, jer su mahom neinventivne i dosadne. Svaka čast autorima.

Avatar maxist
maxist
18:12 26.10.2015.

Mladić je drag I simpatičan a reklama je izvrsna -ideja za 5 ! .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije