Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Zvijezda 'Plesa sa zvijezdama' zaglavila u Kijevu: 'Realnost je ta da svi samo želimo ići kući'

Foto: Instagram
1/3
01.03.2022.
u 09:51

– Ulice su lude. Čak su me i uhitili, ali je sada sve dobro. To je vjerojatno bilo najmanje traumatično iskustvo od svega proteklih dana u Ukrajini. Za mene je to bio samo povratak u realnost – rekao je u tom videu, no nije otkrio razlog uhićenja.

Ukrajinsko-američki prvak u latinsko-balskom plesu i jedan od članova žirija showa ''Ples sa zvijezdama'', Maksim Aleksandrovič Chmerkovskiy (42), već je danima zarobljen u Kijevu. Jučer je na svojem Instagram profilu otkrio da je bio priveden i da pokušava naći način da pobjegne iz zemlje.

– Ulice su lude. Čak su me i uhitili, ali je sada sve dobro. To je vjerojatno bila najmanje traumatično iskustvo od svega proteklih dana u Ukrajini. Za mene je to bio samo povratak u realnost – rekao je u tom videu, no nije otkrio razlog uhićenja. Dodao je da bi na nekoliko dana mogao utišati svoje društvene mreže te zamolio pratitelje da u tom slučaju ne paničare jer pokušava pronaći izlaz iz zemlje.

– Pokušat ću izaći iz Ukrajine. Krenut ću prema granici. Imam opcije i malo sam nervozan, ali mislim da će sve proći dobro. Znam da će biti dobro – kazao je.

Chmerkovskiy je i prethodnih nekoliko dana objavljivao videe na kojima je svojim pratiteljima pokazivao kakvo je trenutačno stanje u njegovoj zemlji. U jednom od videa obuzele su ga i emocije dok je pričao o svojoj domovini. Objavio je i niz zastrašujućih fotografija na svojem Storyju. Pratiteljima je tada rekao da je pod nevjerojatnim stresom nakon što je vidio kako su nevini ljudi izgubili živote.

– Na sigurnom sam, ali ovo nije normalno. Mislim da svi sada prolazimo kroz razne emocije i mislim da je vrijeme da svoje pokažem na drugi, otvoreniji način – rekao je dok se trudio suzdržati suze.

– Ovo je rat. Luda situacija i gubim se. Ovo nije vapaj za pomoć. Veliki sam dečko. Mogu se nositi sa samim sobom, ali počinjem gubiti kontrolu nad vlastitom glavom i mislima – dodao je.

Zahvalio se i svima koji pokušavaju pomoći. – Realnost je ta da svi samo želimo ići kući. Samo se nadam sigurnom kraju ovoga svega – zaključio je.

Inače, Maksim je u ''Plesu sa zvijezdama'' prvo nastupao kao natjecatelj, a nakon toga je postao i član žirija. Profesionalni plesač do prije tjedan dana dane je provodio na snimanjima novih epizoda popularnog showa. Dodajmo i da je plesač u braku s profesionalnom plesačicom Petom Murgatroyd od 2017. godine te imaju sina Shaija. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pavlov
10:17 01.03.2022.

Svi ostali samo odvezu žene djecu i starce do granice (valjda niti jedna od žena nema vozačku dozvolu) pa se poslije sa autom vraćaju i u prvu jedinicu, jedino ovaj planira kako izaći van....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije