Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Zvijezda Netflixove serije (26) pronađena jutros mrtva u svom domu, obožavatelji shrvani

Foto: Instagram
1/4
11.04.2023.
u 18:34

Glumica Jung Chae-yul je bila aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu imala je gotovo 27 tisuća pratitelja. Svoju posljednju fotografiju objavila je prije tri dana

Južnokorejska glumica i model Jung Chae-yul pronađena je mrtva u svom domu. Imala je 26 godina, piše Daily Mail. Vijest o smrti potvrdila je jutros njezina agencija Management S ne otkrivajući više detalja. 

"Moramo vam priopćiti tužnu vijest koja slama srca. Chae-yul napustila nas je 11. travnja", stoji u službenom priopćenju MK Newsa. Od čega je preminula glumica koja se proslavila ulogom u Netflixovoj seriji Zombie Detective, ali i I Have Not Done My Best te filmu Deep, za sada nije poznato. 

Jung Chae-yul trebala je glumiti u dugoočekivanoj drami korejske produkcije Wedding Impossible, a nakon objave o smrti mlade glumice produkcija je odlučila odgoditi snimanje. 

Glumica je bila aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu imala je gotovo 27 tisuća pratitelja. Svoju posljednju fotografiju objavila je prije tri dana, a odmah nakon što je objavljena vijest o njezinoj smrti shrvani obožavatelji počeli su u komentarima ostavljati oproštajne poruke.  "Anđeo", Počivala u miru, prekrasna dušo", "Toliko sam tužna", samo su neki od komentara ispod njezine posljednje objave.

Iz agencije Management S otkrili su i da će se sprovod prema želji obitelji održati u najužem krugu. - Srdačno vas molimo da se suzdržite od širenja glasina i spekulativnih izvješća u tom pogledu - poručili su. 

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem 

Ključne riječi

Komentara 1

CE
CenzuriranUskoro
00:22 12.04.2023.

RIP. A glasine se zaustavljaju objavom istine u doba kada se pojavio sindrom iznenadne srčane smrti ili onaj drugi naziv iznenadne smrti odraslih. Jer ako privatnost nije ništa značila kada su se susjedi prijavljivali da su izašli u svoje dvorište i nazivani ubojicama jer ne žele se cijepiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije