Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo neprepoznatljiv

Zvijezda filmova o Harryju Potteru danas je gay ikona!

matthew lewis
Foto: Instagram
1/2
14.04.2015.
u 08:55

Matthew Lewis, kojeg pamtimo po ulozi bucmastog Nevillea Longbottoma, svoj seksi torzo ponosno je pokazao je za potrebe snimanja naslovnice britanskog gay magazina.

Matthew Lewis koji se proslavio ulogom Nevillea Longbottoma u serijalu filmova o čarobnjaku Harry Potteru danas je daleko od bucmastog nespretnjakovića kakvog ga pamtimo.

Ovaj 25-godišnjak od naivnog dječaka postao je pravi muškarac koji mami uzdahe svojom pojavom. To dokazuje i posljednji editorijal za koji se Matthew razgolitio do pasa i pokazao svoj mišićavi torzo.

Fotkom sa snimanja mladi glumac pohvalio se na svom Instagramu i ''zaradio'' više od 22.000 lajkova.

Seksi Matthew razgolitio se za potrebe snimanja novog izdanje magazina "Attitude" koji je inače najprodavaniji gay lifestyle magazin u Britaniji. 

>>Nećete moći vjerovati kada vidite kako ovaj dječak izgleda danas!

>>Princ Harry ljubi mlađahnu glumicu?

Komentara 26

SU
snjezana.uremovic
09:55 14.04.2015.

jadniče!

TA
takitako
14:31 14.04.2015.

sto to znaci "gay" na Hrvatskom jeziku ? sta cini njih "gay"

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:52 14.04.2015.

mami uzdahe? Cije? Ostalih nesretnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije