Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako dirljivo

Zvijezda 'Domovine' napisala svoju osmrtnicu: Bio je sretan čovjek

james rebhorn
Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL
25.03.2014.
u 18:15

Glumac James Rebhorn, zvijezda serije 'Domovina', preminuo je nakon dugogodišnje borbe s rakom kože...

Glumac James Rebhorn, zvijezda serije ''Domovina'', preminuo je nakon dugogodišnje borbe s rakom kože. Legendarni glumac sam je sebi napisao osmrtnicu, a objavljena je na stranici njegove crkve u New Jerseyju. Emotivni oproštaj od obitelji i kolega vrijedi pročitati.

– James Robert Rebhorn rođen je 1. rujna 1948. godine u Philadelphiji. Njegova majka ga je jako voljela i podržavala sve njegove snove. Naučila ga je dobrim manirima i uljudnosti te pristojnosti. Njegov otac James Harry nije mu bio ništa manje posvećen. Od njega je naučio da nema isprike za loše obavljen posao. (...) Dali su mu njegovu vjeru i mudro ga savjetovali da uvijek ostane blizak Bogu. Nadživjela ga je njegova sestra Janice Barbara Galbraith. Bila je njegova prijateljica, osoba od povjerenja te, više nego što su oboje htjeli priznati, most iznad uznemirenih voda. Nadživjela ga je i supruga Rebecca Fulton Linn te njihove dvije kćeri – Emma i Hannah. One su bile njegova životna snaga i dale su mu slobodu da živi život kakav želi. Bez njih, njegov život bio bi kao para. Rebecca ga je voljela sa svim njegovim manama, teško je naći takav primjer bezuvjetne ljubavi. Njegova djeca učinila su ga jako ponosnim. Njihova predanost da svijet učine boljim mjestom, dala mu je nadu za budućnost. Iako svaka tuguje na svoj način, nada se da će za njim tugovati samo onoliko koliko je potrebno. Imaju jako puno toga za napraviti, i trebale bi to napraviti što prije. Vrijeme leti. Njegov zet Ben također ga je nadživio. Jim je volio Bena koji mu je bio kao sin, posebno ovih posljednjih mjeseci. Njegove ujne, brojni rođaci i obitelj te posvećeni prijatelji nadživjeli su Jima. Volio ih je sve, a zna da su i oni njega. Jim je bio dovoljno sretan da zaradi za život radeći ono što voli. Bio je glumac. Njegovi sindikati uvijek su bili tamo za njega i ostaje im zahvalan zbog svih beneficija koje su mu osigurali. Bez njegovih iznimnih učitelja i agenata, ne bi izgradio takvu karijeru. Bio je sretan čovjek!

Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL

>>Zvijezda "Domovine" preminula nakon teške bolesti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije