Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Zuzu otkrila s kime se zbližila iz ove sezone: 'Ovaj show stvara divna prijateljstva'

Foto: RTL
1/20
13.01.2024.
u 16:15

Zuzu je sada podijelila video u kojem je pokazala kako vježba zajedno s Dajanom Milevoj, Jurom Dundovićem i "tetom čuvalicom" Mirnom Posavec.

Sudionicu showa 'Život na vagi' Zuzanu Filipaš mogli smo pratiti u šestoj sezoni showa, a u ovoj posljednjoj posjetila je kandidate te govorila o svom putu izvan showa. Zuzana je i ranije pokazivala svoje transformaciju, a oduševljava s njom iznova. Zuzana također pokazuje i kako se druži te pomaže kandidatima posljednje sezone. Naime, Zuzu je sada podijelila video u kojem je pokazala kako vježba zajedno s Dajanom Milevoj, Jurom Dundovićem i "tetom čuvalicom" Mirnom Posavec. 

- 'Život na vagi' stvara divna prijateljstva – napisala je pored objave, a u komentarima joj se javila i Mirna. "Super trening", komentirala je.

Inače, Zuzu je ovogodišnjim kandidatima 'Života na vagi' govorila o svojoj upali koju je imala kada je izašla iz showa. "Nisam više mogla. Ta bol je bila toliko velika", rekla je Zuzu. Objasnila je kako joj je tada u mislima bilo more u kojem može plivati. 

"Do finala sam smršavjela skoro 25 kila plivajući. Ne treba imati strah da ne možete raditi kad vas nešto boli. Nađite nešto drugo", ispričala je. 

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, Čehinja Zuzana u šestu sezonu 'Života na vagi' ušla je sa 146 kilograma, a u emisiju se prijavila jer se više nije mogla pogledati u ogledalu. "Vidim neku drugu osobu. Više si neću dopustiti da ne volim samu sebe. Želim biti vesela jer sam inače takva osoba", rekla je na samom početku. 

Ona je jedna od onih koja nije dogurala daleko u showu, ali to je nije pokolebalo na njezinom daljnjem putu k ostvarenju željene kilaže. Danas je u potpunosti druga osoba. Svoju transformaciju redovito dijeli na društvenim mrežama. Koliko se promijenila u godinu dana dovoljno svjedoče fotografije. Na tom joj je putu najveća podrška bila obitelj. "Moja kći, sin, muž i moja šefica, koja mi je rekla da odem i vratim se sretna. Učinit ću nešto za sebe i iskoristiti ovo vrijeme za novi početak", rekla je Zuzana u showu. 

VIDEO Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije