Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerila prijatelju

Zrinku Cvitešić u Londonu tjelohranitelj prati i kad ide na WC

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
27.05.2021.
u 13:30

Naša glumica u Londonu trenutačno snima seriju "The Power", u kojoj glumi i Tim Robbins.

Naša glumica Zrinka Cvitešić trenutačno je u Londonu, gdje je uz Tima Robbinsa dobila jednu od glavnih uloga u američkoj seriji "The Power", gdje će glumiti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije. Redatelj Branko Ivanda gostujući u radijskoj emisiji Željke Ogreste prenio je Zrinkine dojmove sa snimanja i otkrio neke detalje koje mu je ispričala.

– Javila mi se Zrinka neki dan iz Londona. Kaže da je na snimanje serije prati bodyguard i da po nju dolazi blindirani automobil i donosi joj prave dragulje. Ona na snimanju nosi dragulje, ne laže, pretpostavljam i iz marketinških razloga. Prati je bodyguard čak i do WC-a – kazao je Ivanda u emisiji.

Zrinka je u London otišla početkom mjeseca, a u Zagrebu je prije toga imala premijeru u HNK s predstavom "Kad svijeće dogore". Iza Zrinke i njezina partnera Nike Kranjčara težak je period jer je u ožujku Niki preminuo otac i u tom periodu bila je velika podrška i utjeha svom dečku i njegovoj obitelji.

VIDEO Oliver Mlakar: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

 

Komentara 7

ON
onjko
15:23 27.05.2021.

Briše joj guzu?

Avatar sbagat
sbagat
15:13 27.05.2021.

Dakle bodyguard ne prati Zrinku u stopu, kako kaže naslov, nego on prati dragulje koji su na njoj. Velika razlika.

GE
geler203
14:33 27.05.2021.

Zna se odakle si pa igraju na sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije