Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ushićena glumica

Zrinka Cvitešić: 'Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme. Hvala vam svima'

Foto: HRT
1/10
27.07.2022.
u 08:58

– Zbog upravo primljene najsretnije vijesti u posljednje vrijeme samo želim zahvaliti svima koji su pomogli i odvojili dio svog vremena, srca i novca! Jer zajedno možemo sve! Jer zajedno smo jači! – poručila je glumica Zrinka Cvitešić na svom Instagramu.

Karlovačka glumica iza koje je uspješna međunarodna karijera Zrinka Cvitešić (43) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila sretnu vijest ne krijući koliko ju je saznanje te vijesti ganulo. 

"Zbog upravo primljene najsretnije vijesti u posljednje vrijeme, da su naše Pčelice, udruga roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju, uspjele sakupiti novac kroz našu akciju, samo želim zahvaliti svima koji su pomogli i odvojili dio svog vremena, srca i novca! Jer zajedno možemo sve! Jer zajedno smo jači! Od srca hvala, Zrinka", poručila je glumica koja je ponosna ambasadorica udruge Pčelice iz Ogulina. 

Uz tekstualnu objavu dodala je i nekoliko fotografija, a otkrila je i da je ukupno do sada prikupljeno 18.260,94 kn iako im je prvotni cilj bio 17.000 kn. Sredstva su to koja će se koristiti za rad fizioterapeuta i psihologa za djecu s poteškoćama u razvoju.

Ova plemenita glumica nedavno je dospjela u fokus javnosti i nakon što je posjetila jahtu na kojoj su boravili Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes i Sacha Baron Cohen... Zrinka je na jahtu stigla na poziv Woodyja Harrelsona s kojim je veže dugogodišnje poznanstvo. Prije pet godina Harrelson ju je angažirao da glumi u njegovu filmu ''Lost in London'', u kojem je tumačila neobičnu Sue Ann, ženu s posebnim moćima. Riječ je o filmu u kojem je glasoviti glumac imao i svoj redateljski debi. 

1/23


 

VIDEO Ukrajinci o odluci da će se Eurovizija održati u Velikoj Britaniji 

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Makbe
14:16 27.07.2022.

Ja mislila da je trudna, ah, nema više za dijete vremena jer je karijera svima danas na prvom mjestu.

TM
trade_mark
11:10 28.07.2022.

ja mislio da joj je mcconaughey dao posao peračice suđa na jahti. na neodređeno, jer se iskazala pred tjedan dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije