Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'WHAT'S THIS COUNTRY CALLED NOW?'

Zrinka Cvitešić se pohvalila velikim uspjehom: Film u kojem glumi osvojio nagradu Gold Movie Awards

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/14
28.09.2021.
u 20:31

Glumica je uz objavu na društvenim mrežama kratko napisala: "Oops, we did iz again".

Domaća glumica s londonskom adresom Zrinka Cvitešić (42) na svojem je Instagram profilu objavila da je film koji je snimila s Radom Šerbedžijom osvojio nagradu za najbolji kratki igrani film Gold Movie Awards. Film 'What's This Country Called Now?' govori o opsadi Sarajeva ispričanoj kroz oči Aide Čerkez koju igra Cvitešić. Glumica je uz objavu na društvenim mrežama kratko napisala: "Oops, we did iz again". 

U komentarima su pratitelji uputili emotikone pljeskanja i čestitanja. "Sve čestitke", jedan je od komentara. "Bravo", poručila joj je jedan osoba te dodala emotikone pljeskanja. 

Inače, Cvitešić je ima mnoge nagrade, a priznanja ne da je dobila samo u Lijepoj Našoj, nego i u svijetu gdje je prepoznaju kao vrsnu glumicu.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i djevojaka
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
22:32 28.09.2021.

Da. Npr tu u Americi svi mediji vezani za film i glumce pisu samo o njoj...

PE
PetiElement
21:57 28.09.2021.

Je.. "vrsna".... šerbedžija... i glumi Aidu. . ma vrh 👏👏 Slijedi nagrada za promociju RH..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije