Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni izričaj

Zrinka Cvitešić: Ja sam hrvatska Meryl Streep, nijedna nema stil

Zrinka Cvitešić
Foto: Pixsell
1/5
25.11.2012.
u 15:00

Zrinki Cvitešić odjeću bira sestra, a ona za svaki crveni tepih odijeva samo domaće dizajnere.

Zrinka Cvitešić slovi za jednu od najboljih hrvatskih glumica mlađe generacije, a ona to svakom ulogom iznova dokaže. No kad je riječ o modnom stilu, često dobiva negativne komentare. Na to Zrinka odmahuje rukom i kaže:

– Uopće me ne pogađa kad čujem da sam loše odjevena. U biti, čak mi to malo i odgovara jer je moja najdraža glumica Meryl Streep koja nikad nije dobila pohvalu za odjevnu kombinaciju pa se na neki način osjećam poput njezine hrvatske verzije.

Kad je šoping posrijedi, nije tipično žensko.

– Sve manje i manje volim hodati po dućanima, a srećom, imam sestru koja to obavi i za mene i za sebe – kaže glumica koja je u višegodišnjoj vezi s frontmenom Cubisma Hrvojem Rupčićem.

S obzirom na to da je Zrinka dobitnica nekoliko međunarodnih nagrada, hodala je po raznim svjetskim crvenim tepisima poput onoga na filmskom festivalu u Berlinu, a za svaku tu prigodu koristila se geslom “Kupujmo hrvatsko”.

– Ne znam radi li se o domoljublju, ali tako na kraju ispadne. Baš za svaku prigodu biram hrvatske dizajnere i mislim da u tome ne griješim – otkriva Zrinka, koju pamtimo po ulogama u filmovima “Što je muškarac bez brkova”, “Konjanik”...

– Imam tu sreću da su mi jako dobri prijatelji dizajneri, pa kad je neka prigoda, rado od njih posudim haljinu – ispričala je.

Komentara 3

VE
verica2
11:33 27.11.2012.

Meryl Streep je izvrsna glumica, ali i stabilna, uravnotežena i pristojna žena.

Avatar billybull
billybull
16:30 25.11.2012.

tko?

MI
mirom
21:43 27.11.2012.

ima bolje glumice od Vas , to je Alma Prica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije