Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačije izdanje

Zrinka Cvitešić doživjela je transformaciju zbog uloge Tatiane i pokazala je to ovom fotografijom

Konferencija za medije ususret svjetskoj praizvedbi dramskog teksta Povijest pčela
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
05.05.2023.
u 15:28

Prava svrha svake nove uloge koju preuzmem je napraviti još jedan mali korak dalje u svoj unutarnji skriveni svijet, skriven čak i od mene same. I pokušati otkriti novi sloj, napisala je glumica

U seriji "The Power" koja se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman naša glumica Zrinka Cvitešić (43) tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije, a seriju se može pratiti na Amazon Primeu. Na Instagram profilu Zrinka dijeli neke od fotografija nastalih tijekom snimanja serije, pa je tako sada podijelila fotografiju na kojoj je u vamp izdanju. 

- Prava svrha svake nove uloge koju preuzmem je napraviti još jedan mali korak dalje u svoj unutarnji skriveni svijet, skriven čak i od mene same. I pokušati otkriti novi sloj. S Tatjanom sam snimila mnoge. Jedna od njih je snimanje selfija, nešto što mi se ne sviđa i ne osjećam se ugodno. Zbog Tatjanine savršenosti u svakom pogledu, svakom koraku i svakoj situaciji, dopustila sam joj da napravi selfie prije svake scene. Ova je bila prije "scene seksa" - napisala na je naša glumica. Seriju je nedavno promovirala s ostatkom glumačke postave u Londonu i New Yorku.

- Bilo je jako lijepo, ali jako naporno. Bilo je preko 20 intervjua, ali smo svi bili jako ponosni jer se već 4 godine radi na ovom projektu, ja osobno tri. Korona nas je dosta zezala u svemu tome i baš smo se naradili krvavo, ali sudeći prema prvoj publici u Londonu i New Yorku, prema pressu i reakcijama, izgleda da smo napravili jako dobar posao - rekla je tada Zrinka, a komentari publike i reakcije na seriju potvrđuju kako su napravili dobar posao. 

 

 

O ulozi Tatiane Moskalev je govorila i u jednom intervju nedavno i istaknula što je bilo najljepše i najizazovnije kod ove uloge.
- Ono što je bilo najljepše je to što nikad nisam igrala ulogu koja je toliko daleko od mene, tako da sam baš kopala i trebala sam pronaći nekako tu cestu koja će me dovesti do te uloge i bilo mi je baš jako lijepo na tom putu. - rekla je.  Zrinka je ostvarila i odličan uspjeh na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu te je i ranije glumila s poznatim svjetskim zvijezdama poput Woodyja Harrelsona, ali uvijek je ostala prizemljena i slava joj nije udarila u glavu.

VIDEO Vrckava povijest "vječnog" princa: Spava gol, vozi pola stoljeća star Aston Martin, a u plemenu Masai ima titulu 'pomoćnik krave'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:40 05.05.2023.

Vamp izdanje kažete. Meni pada na pamet drugi epitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije