Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijao pratitelje

Zoran Šprajc objavio snimku s odmora: 'Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku'

Foto: Instagram
1/8
05.08.2021.
u 12:05

Šprajc puni baterije za nove emisije na Jadranu, a svoje pratitelje na društvenim mrežama nasmijao je videom koji prikazuje njegovo plivačko umijeće.

Zoran Šprajc (53), voditelj i urednik informativne emisije RTL Direkt, trenutno uživa na zasluženom odmoru. Šprajc puni baterije za nove emisije na Jadranu, a svoje pratitelje na društvenim mrežama nasmijao je videom koji prikazuje njegovo plivačko umijeće.

- Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku svojim čudesnim delfin stilom ne sluteći da izgleda kao onemoćala morska neman - napisao je voditelj uz video snimku koja je nasmijala i njega samog. 

Nakon što je u studenom 2019. godine doživio infarkt, Šprajc se posvetio aktivnom životu pa tako često boravi u prirodi. Pratiteljima je nedavno otkrio i kako se družio sa životinjama na jednoj poljoprivrednoj farmi u selu Lič u Gorskom kotaru.

 "Malo sam se ufurao u ulogu dr. Dolittlea, ali nakon par minuta u životinjskom carstvu Daria Colnara ne možeš ne početi pričati sa životinjama. Od nilske patke i vijetnamskog prasenceta do patuljastih konja, pauna, fazana, gusaka, koka svih mogućih vrsta, rodova i sojeva, desetine egzotičnih papiga, ptica, vjeverica i ribica, ima životinja za koje ni Dario ne zna koje su fele", napisao je Šprajc uz seriju fotografija na kojima je sa životinjama, te dodao da je to cijeli jedan paralelni svijet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim avionom

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Malazan
Malazan
12:45 05.08.2021.

Čak se i Šprajc potrudio napisati -dolphinstyle- da ne napiše "delfin" kad mu je mrzak "dupin", ali VL nema tih problema, njima je to "delfin na talasima"... jest da nije s Moravu, ali i Jadran će opet da bidne srpski, misle si oni.....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:49 05.08.2021.

Lik izgleda kao da ima 70 godina

ZE
Zelen
14:56 05.08.2021.

Šprajc, Sretan dan pobjede ,domovinske zahvalnosti, dan hrvatski branitelja🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije