Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očarava pojavom

Znate li tko je prva dama Bosne i Hercegovine? Privlači pažnju gdje god se pojavi i obožava modu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/13
03.03.2024.
u 17:45

Prva dama Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović gdje god se pojavi privlači veliku pažnju medija, a tako je bilo i ovog puta kada je došla na prijem povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Prva dama susjedne nam Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović supruga je člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića. Iako se ova brineta ne pojavljuje baš često u javnosti, upravo zbog svog sofisticiranog i profinjenog stila odijevanja postala je modna ikona u njihovoj zemlji. Pojavila se na prijemu povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine održanog u sarajevskoj Vijećnici. 

Mirela je odjenula elegantnu crnu pripijenu haljinu s velikim bijelim detaljem - cvijetom na desnom ramenu. Kosu je svezala u panđu te pustila dva pramena, a ovakvom kombinacijom definitivno je ukrala svu pozornost te su sve oči bile uprte baš u nju. 

Ako se prisjetimo, Mirela je posebnu pažnju privukla na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu gdje je zablistala u glamuroznoj haljini dostojnoj i holivudskog crvenog tepiha, a svojim odjevnim kombinacijama voli se pohvaliti i na društvenoj mreži Instagram. 

 

1/13

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Uglavnom sama biram odjevne kombinacije. Pored toga što se trudim lijepo izgledati, jako mi je bitno da se ugodno osjećam u tome što nosim na sebi. Ne pratim slijepo trendove - kazala je iskreno Mirela Bećirović za bosansku Azru.

- Stojim iza toga da za dobar stil ne morate posjedovati skupe komade odjeće. U mom ormaru se nalaze komadi high street brendova koji su dostupni svima i koje oblačim i na prijemima kao i u privatno vrijeme - dodala je Mirela o svom stilu odijevanja. 
Podsjetimo, Mirela i suprug Denis Bećirović imaju dvoje djece - sina Danisa i kći Enu-Miju

 

VIDEO: Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

 

Komentara 7

Avatar Kato
Kato
19:35 03.03.2024.

Fata.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:50 03.03.2024.

S obzirom na tročlano rotirajuće predsjedništvo BiH, BiH, reklo bi se, ima više prvih dama i prvih gospodina.

Avatar LooneyToney
LooneyToney
23:59 03.03.2024.

Brišete komentare koji se rugaju vašem znanju i pravopisu, te "popravite" svoj tekst, DŽ ispravite u Đ pa napišete "Kosu je svezala u panđu te pustila dva pramena..." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije