Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u pratnji supruge

Zlatko Dalić o domoljubnom koncertu 'Domu mom': 'Zaista je prelijepo i ponosan sam'

Foto: Promo
1/18
16.01.2024.
u 16:18

Zlatko Dalić prisustvovao je koncertu te dao izjavu za Laudato TV.

Proteklog vikenda u prepunoj dvorani Arena Zagreb na prvom koncertu domoljubne glazbe 'Domu mom' bio je i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Tom prigodom dao je i izjavu za Laudato TV:

'Prelijepa večer u Zagrebu u Areni. Dvadeset tisuća ljudi, dvadeset tisuća Hrvata uživa, zaista, u domoljubnim pjesmama. Evo, uživam i ja, prelijepo. Jedna lijepa atmosfera, zajedništvo i zaista cijela Hrvatska je ovdje. Čestitam na organizaciji ovoga koncerta, ovoga spektakla. Zaista je prelijepo i ponosan sam, sretan što sam ovdje.' – naglasio je Zlatko Dalić koji je na koncert stigao u pratnji supruge Davorke.

Nakon velikog uspjeha u Zagrebu, 'Domu mom' organizirat će se i u drugim gradovima Hrvatske. Idući koncert već je najavljen za 30. studenoga 2024.. u Zadru u Velikoj dvorani Krešimira Ćosića.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

PL
Plavi9
17:34 16.01.2024.

VOLIM svoje postivam tude ❤️🇭🇷🙏👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije