Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernja škola

Zlatan Zuhrić Zuhra otkrio što je dovelo do razlaza s Pervanom

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/7
28.01.2020.
u 14:58

Dugo godina zajedno su radili "Večernju školu", ali na kraju je novac presudio prekidu njihove suradnje

Zlatan Zuhrić Zuhra bio je gost u Podcast Inkubatoru u kojem se osvrnuo i na Večernju školu i njegov odnos sa Željkom Pervanom te je otkrio  kako su zapravo zarada i novac bili razlozi prestanka njegove suradnje s Večernjom školom.

 - Problem je nastao kada je to postala ozbiljna produkcija i pisalo je autor Željko Pervan. Svi koji smo u tom poslu znamo da novac uvijek dobije autor kad se projekt proda. Onda sam ja postavio pitanje zašto se mi ostali ne bismo potpisalo kao koautori, jer on nikada nije pisao tekst, sve smo govorili iz glave. To je sve bila improvizacija - ispričao je Zuhra.

Dodao je kako je HRT "Večernju školu" smatrao nižom kategorijom  jer emisija nije imala zadani tekst i sve je bilo nepredvidivo. On je htio raditi nešto ozbiljno za ozbiljne novce i tada je počeo s projektom Zuhra show.  

- Novci su bili kada se taj projekt proda jer tada autor dobije novce a mi ostali kikiriki. I tu smo se razišli i tada sam počeo  raditi Zuhra show i rečeno mi je tada da ne mogu raditi na dvije televizije iako su to različiti formati. Vinko i Pervan su rekli da ne mogu raditi i Zuhra show i  Večernju školu jer je direktor HRT-a Mirko Galić tako rekao i to mi je bio šok. Poslije 10 godina sreo sam Galića i podsjetio ga na to kako sam otišao i zašto, a on mi je odgovorio kako to nije uopće bila njegova odluka - ispričao je Zuhra. 

 

Komentara 35

DU
Deleted user
16:58 28.01.2020.

Pervan car.

Avatar HerojUlice
HerojUlice
17:11 28.01.2020.

Gdje bi Mirko Galić lagao? Pervan je bio super dok nije počeo loše govoriti o yugi i leftardima, zna se da je to u RH najveći grijeh. A potpora Miri Škori je kraj njega na HRTu....

Avatar Mi sami
Mi sami
16:03 28.01.2020.

Kako prozirno sad kad je jasno da je Škoro ugrozio monopol SKJSDPHDZ udara se po njemu i onima koji ga podržavaju, slijede hapšenja i atentati u beljkovoj režiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije