Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplicirana ljubav

Zlatan Zuhrić na predstavljanje alkoholnog pića poveo sina

zuhra
pixsell
10.12.2010.
u 18:25

Glumac tvrdi da su novinski napisi o njegovim ljubavnim problemima prenapuhani te da je riječ samo o kratkoj stanci

U vrijeme dok je, kako je priznao u nedavnom intervjuu, razdvojen od nevjenčane supruge Asje Novaković, Zlatan Zuhrić Zuhra, umjesto sa svojom nježnijom polovicom, događanja obilazi s osmogodišnjim sinom Vjekom. Tata i sin tako su preksinoć bili gosti na predstavljanju novog alkoholnog pića Martini Gold čiju je bocu dizajnirao dvojac Dolce&Gabanna, a predstavio ju je fotograf Damir Hoyka. Zuhra se zbog sina zadržao prilično kratko, no dovoljno dugo da s nama podijeli još koju informaciju o tome u kakvom je odnosu trenutačno s Asjom. Ovaj tjedan potvrdio je da je prekid bio Asjina želja, no sad pak kaže kako su naslovi u novinama prebombastični za to što se događa.

– Asja i ja u odličnim smo odnosima i situacija nije ni blizu onome kako se piše. Između nas nema ni svađa ni razmirica, to je samo jedna stanka – kazao je voditelj čiji su ljubavni problemi zasjenili njegov profesionalni život koji se trenutačno okreće oko vođenja talk showa “Zuhra” koji se prikazuje na televiziji NeT. Da podsjetimo, Aljoša iz “Večernje škole” prije deset dana izjavio je da su se Asja i njihov sin zbog ličilačkih radova u njihovoj obiteljskoj drvenoj kući privremeno preselili k rođacima kako bi izbjegli udisanje mirisa boje i laka. Vizažistica i glumac u ljubavi su devet godina, a svoju vezu planirali su ozakoniti brakom u bilo kojem trenutku u kojem to poželi njihov sin.

– Svatko od nas želi napraviti najbolje za onog drugog i ova naša razdvojenost isto je tako proizvod jednog takvog stanja. Želim i nadam se da ćemo opet biti zajedno – rekao je Zuhra za jedan tjednik.

Komentara 1

Avatar Jana
Jana
20:39 10.12.2010.

Tatica vodi sinčića da uči od malih nogu kako se pije alkohol. Krv nije voda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije