Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gubitak djece

Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

Foto: reuters
1/9
24.05.2023.
u 21:18

Njezin sin Craig preminuo je 2018. godine u 60. godini, dok je Ronnie preminuo prošle godine u Los Angelesu u 63. godini

Kada se 2018. godine Tina Turner u 78. godini još jednom u karijeri vratila na londonske pozornice uspješnim mjuziklom o svojem turbulentnom i ne uvijek glamuroznom životu, zadesila ju je nova životna tragedija. Njezin najstariji sin, 59-godišnji Craig Turner, počinio je samoubojstvo u svojem domu u Kaliforniji.

Ugledni agent za prodaju nekretnina Tinin je sin iz veze sa saksofonistom Raymondom Hillom. Rodila ga je kao 18-godišnjakinja, a veza je potrajala tek godinu dana jer se Tina zaljubila u Ikea Turnera, frontmena benda Kings of Rhythm u kojem je Hill bio saksofonist, a ona prateći vokal. U razgovoru s Oprah Winfrey 2005. godine Tina je istakla upravo Craiga kao najemocionalnijeg od svoja četiri sina. Dok je rasipala njegov pepeo po obali Kalifornije, napisala je na Twitteru:

VEZANI ČLANCI

- Moj najtužniji trenutak u životu. U četvrtak, 19. srpnja 2018., rekla sam svoje posljednje zbogom svom sinu, Craigu Raymondu Turneru, kada sam se okupila s obitelji i prijateljima da se pospemo njegov pepeo uz obalu Kalifornije. Imao je pedeset devet godina kada je tako tragično umro, ali on će uvijek biti moje dijete. 

GALERIJA Tina Turner

1/16

Drugog sina Ronnieja je dobila s Ikeom, a posvojila je i Ikeova dva sina Michaela i Ikea Jr. Prije godinu dana Tinu je shrvala nova tragedije kada je preminuo njezin sin Ronnie.  Sina slavne pjevačice pronašli su bez svijesti susjedi u njegovom domu te su ubrzo započeli s reanimacijom, ali bez uspjeha. Po dolasku hitna pomoć je proglasila smrt 62-godišnjaka koji je godinama vodio borbu s rakom. Tina Turner emotivnom objavom oprostila se prošle godine od svog sina Ronnieja.
- U tuzi zatvaram oči i mislim na tebe, moj ljubljeni sine, prerano si napustio svijet - napisala je 83-godišnja glazbenica na društvenim mrežama. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
05:41 25.05.2023.

Malo je takvih glasova kao što je njen bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije