Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotovo neprepoznatljiva

Život su joj obilježile moda, glamur i velika tragedija, a od prirodne ljepotice postala je 'kraljica plastičnih operacija'

Foto: profimedia
1/12
08.05.2022.
u 09:00

Talijanska modna kuća Versace prepoznatljivo je ime u svijetu mode baš kao i dizajnerica Donatella Versace. Bila je prepoznatljiva po svojoj bezvremenskoj ljepoti, a zbog pretjeranih estetskih korekcija dobila je nadimak ''kraljica plastičnih operacija''.

Talijanska modna kuća Versace prepoznatljivo je ime u svijetu mode baš kao i dizajnerica Donatella Versace. Bila je prepoznatljiva po svojoj bezvremenskoj ljepoti, a zbog pretjeranih estetskih korekcija dobila je nadimak ''kraljica plastičnih operacija''. Život joj je obilježila velika obiteljska tragedija kada je 1997. godine njezin brat Gianni Versace ubijem ispred svoje vile u Miamiju, a nakon njegove tragične smrti modni imperij preuzela je upravo Donatella i njezina kćer Allegra.

Nekoliko mjeseci nakon Gannijeve smrti svoj smisao za modu pokazale su sada već legendarnom kolekcijom kojoj se naklonila i urednica američkog izdanja Voguea, slavna Anu Wintour. 

Donatella je svoju virtuoznost i viziju pokazala i na ovogodišnjem izdanju Met Gale kada je odjenula brojne poznate osobe poput Cardi B koja je prošetala u haljini optočenoj lancima s prepoznatljivim Versace detalja, manekenka Emily Ratajkowski koja je zabljesnula u vintage haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. koju je originalno nosila Yasmeen Ghauri. Manekenka Gigi Hadid najpoznatijim crvenim tepihom prošetala je u lateks kombinezonu s plaštom dok je najviše pažnje privukla glumica Blake Lively koja je odjenula haljinu s detaljima nekih od najpoznatijih znamenitosti New Yorka i sve ostavila bez daha. Donatella koja je i sama prošetala crvenim tepihom u društvu pjevačice Cardi B proslavila je 67. rođendan i još jednom iznenadila obožavatelje svojim umjetnim izgledom.

Sa zahvatima je počela još 1995. godine, a samo tri godine kasnije njezin se izgled drastično promijenio. Iako se može pohvaliti zavidnom figurom, strani mediji već godinama je prozivaju zbog operacija, pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne dovele su nekad prirodnu talijansku ljepoticu na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su pretjerale s korekcijama.

Osim glamura, mode i bogatstva, njezin život obilježili su alkohol, droga, antidepresivi te nekoliko psihičkih slomova, no neosporivo je ostala jedno od najprepoznatljivijih imena u modnoj industriji.

VIDEO Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

 

Ključne riječi

Komentara 1

SH
Shorv600
08:39 09.05.2022.

Horor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije