Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jennifer Garner

Živi na farmi od 700 dolara: Slavna glumica uskočila u radnu uniformu, vozi traktor i sadi povrće

Foto: instagram
1/21
11.01.2024.
u 23:30

Glumica Jennifer Garner odlučila je preseliti se na farmu i uživati u zdravijem i mirnijem načinu života, daleko od gradske vreve.

Američka glumica 51-godišnja Jennifer Garner odlučila je pobjeći od gradske vreve, zasukati rukave i živjeti na farmi na kojoj sama uzgaja voće, povrće te se brine o domaćim životinjama. Ova je glumica ranije živjela u Los Angelesu, a sudeći po njezinoj odluci, grad 'anđela' i njegova ubrzanost življenja joj nikako nije odgovarala. Ona promovira pravilnu prehranu djece, a suosnivačica je organske hrane tvrtke Once Upon a Farm

Naime, Jennifer je odlučila živjeti na farmi gdje je i njezina majka Patricia English Garner odrasla, a dok je bila mlađa je također bila povezana s prirodnom tako da je farmu često posjećivala i pecala u obližnjem ribnjaku gdje i danas u potpunosti uživa. Glumičini baka i djed kupili su farmu 1936., a riječ je o imanju s 20 hektara. U to vrijeme nisu imali ni struje, a ni vode. Za dvosobnu malu kuću djed i baka platili su u to vrijeme samo 700 dolara, piše The Oklahoman.

Malo po malo širili su imanje, a ondje su uzgajali razne kulture. Jenniferin djed preminuo je 1962. godine. Glumica je 2017. odlučila uzeti stvari u svoje ruke te ju je otkupila od svog stria, a dopustila je i da njegova obitelj nesmetano nastavi brinuti o zemlji s njom. Kada je kupila kuću tada je bila u braku s Benom Affleckom, a s kojim se vjenčala 2005. te razvela 2018. godine. 

 

 

VEZANI ČLANCI:


Par zajedno ima troje djece, a glumica nikada nije skrivala koliko su svi zajedno uživali na spomenutoj farmi. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života pa tako i korisne savjete i informacije koje sugerira o zdravoj prehrani. Kao na primjer, nedavno je navela da se klasični krumpirov čips može zamijeniti zdravijom opcijom, onom od kelja. 

Na farmi ima preko sedamsto stabala borovnica, pedesetak stabala jabuka, sadi grašak, bundeve, a ima i nekoliko krava, svinje, pčele... Istaknula je kako sve životinje na njezinoj farmi imaju svoje ime. Jennifer toliko uživa da se prozvala farmericom Jen, a bez problema vozi traktor, sadi voće i povrće te priprema razna jela od domaćih proizvoda. - Hvala iz zemljo. Hvala mojoj baki i djedu. Harveyju i Violeti English za ovu zemlju na kojoj živim - kazala je svojedobno. 

 

VIDEO: Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Komentara 2

Avatar Cera
Cera
06:41 12.01.2024.

Slikati se za novine je jedno a stvarnost drugo no kad imaš milijarde onda i poljoprivredu rade ili roboti traktori ili najamnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije