Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Knoll

Zgodna navijačica Vatrenih javila se s Tajlanda, evo u kojem izdanju

Moskva: Ivana Knoll bodri Vatrene u polufinalnom susretu s Engleskom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
27.07.2018.
u 15:29

Ivana uživa na Tajlandu i fotka se u izazovnim pozama na pješčanim plažama.

Titulu najvatrenije i najzgodnije navijačice ovog Svjetskog prvenstva bez dvojbe nosi Ivana Knoll.

Lijepa Ivana očarala je sve, pa su o njoj i njenim outfitima koje je nosila na utakmicama koje je igrala naša reprezentacija, pisali i strani mediji. 

 

 

 

 

 

 

Iako se nogometna euforija lagano stišava Ivana je i dalje aktivna s objavama na Instagramu gdje ima 66 tisuća pratitelja. Obavijestila ih je tako da uživa u ljetu i to na Tajlandu.

U zavodljivim pozama fotkala se na pješčanim plažama i zaradila hrpu komplimenata, a na gotovo svaki se i zahvalila. Najviše lajkova ipak je dobila za fotografiju na kojoj je u toplesu. 

Moskva: Ivana Knoll bodri Vatrene u polufinalnom susretu s Engleskom
1/17

Komentara 25

KR
Kraken
16:46 27.07.2018.

Daj skinite nam se s ku... s ovom kokosi vise

KG
KG002
15:56 27.07.2018.

Kaj ona vama plaća da pišete o njoj? Jer ima takvih milijun na instagramu pa ne znam koja je svrha ovih članaka?

IP
info_punkt
16:28 27.07.2018.

to vam je ljudi biznis i poduzetništvo. Prvo nadješ papka, može biti manji za početak, <pa te on financira da napumpaš sise, usta, uho, grlo, nos. Onda nađješ boljeg/platežnijeg papka. On te financira da se lijepo oblačiš i da imaš vremena se promovirati po raznim kuplerajskim mrežama. Onda ti se zakači veći i bogatiji papak. Onda se slikaš na kojekakvim ekskluzivnim lokacijama i pomalo se guraš u visoko društvo i pokušavaš se prodati još boljem papku. Na kraju, ako imaš sreće, završiš kao djevojka 80-godišnjeg magnata, što je cilj svake poštene fufe na globusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije