Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbene poslastice

Žestoki Skunk Anansie u Aquariusu i Seal u pulskoj Areni

Seal, Skunk Anansie (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell, Anto Magzan/Pixsell
1/9
06.07.2011.
u 09:17

Britanskoj skupini Skunk Anansie ovo je drugi nastup u Hrvatskoj, a Seal je naš stari gost i ovo mu je četvrto gostovanje kod nas.

Na dolazak britanske skupine Skunk Anansie čekali smo dugo i onda su u godinu dana održali dva koncerta, prvi prošle godine na festivalu Mars i drugi sinoć u krcatom Aquariusu. Bend je osam godina pauzirao i tek su nedavno objavili novi album, četvrti studijski "Wondelsture" u kojem je sinoć uživala i zagrebačka publika.

Četvrtim nastupom publiku u Hrvatskoj počastio je i britanski pjevač brazilsko-nigerijskih korijena Seal. U pulskoj Areni publici je otpjevao stare hitove, ali i pjesme s posljednjeg sedmog albuma ''Commitment''. Ni ovaj ga put nije pratila njegova lijepa supruga Heidi Klum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije