Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhoda

Ženi koja je Lea DiCaprija napala bocom dvije godine zatvora

Leonardo Di Caprio
AFP
13.11.2010.
u 16:12

Posljednjih dana spominjala se moguća presuda i do sedam godina zatvora, a kako neslužbeno doznaje agencija AP, sljedećeg petka DiCaprijevoj uhodi sud će izreći zatvorsku kaznu od dvije godine zbog nagodbe.

Aretha Wilson (40) prije pet godina napila se na jednoj losangeleškoj zabavi koju je priredio Rick Salomon, tadašnji dečko Paris Hilton. Pod utjecajem alkohola prišla je s leđa hollywoodskom glumcu Leonardu DiCapriju (36) i napala ga razbijenom vinskom bocom! Razrezani glumac završio je sa 17 šavova na licu i vratu, a protiv Arethe Wilson podignuta je optužnica za napad smrtonosnim oružjem!

Wilson se na sudu branila šutnjom, a potom se izjasnila da nije kriva iako je pri uhićenju izjavila da je DiCaprija zamijenila za bivšeg dečka! Nakon uvida u fotografije ozljeda sudac je kazao da ozljede ne smatra nimalo trivijalnima. Posljednjih dana spominjala se moguća presuda i do sedam godina zatvora, a kako neslužbeno doznaje agencija AP, sljedećeg petka DiCaprijevoj uhodi sud će izreći zatvorsku kaznu od dvije godine zbog nagodbe. Glumac o tome ne želi govoriti, ali sretan je što fotografski dokazi napada nisu obišli internet.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Časna seka
Časna seka
21:52 13.11.2010.

Škegro bi uzeo tu bocu pod kaput, i nema problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije