Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOJE TIJELO!'

Žena bivšeg hrvatskog nogometaša mami uzdahe na Mauricijusu

Iva Balaban
Foto: Instagram
26.09.2017.
u 21:35

Najzgodnija Hrvatica', 'Elle MacPherson... who is the Body!?

Iva Balaban (40), vlasnica modnog portala Journal i supruga bivšeg nogometaša Boška Balabana, vrijeme ovih dana provodi na Mauricijusu - destinaciji na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti.

Na društvenim mrežama Iva je svoje obožavatelje iznenadila brojnim fotografijama pravog zemaljskog raja, a usput je pokazala i sve svoje tjelesne atribute.

 

Run, run 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️😅🌞#mauritius #widenyourworld #tkmoments #turkishairlines

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

Najzgodnija Hrvatica', 'Elle MacPherson... who is the Body!?' 'Vi ste institucija' samo su neki od komentara na Instagramu.

 

Jer bez crne, bijela ne bi vrijedila 😉⚫️⚪️💙🐋🐳🐠 #paradise #widenyourworld #tkmoments #turkishairlines #mauritius @journal.hr

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban) on

 

#BeachcomberExperience#mauritius#sea#island#catamaran

A post shared by Johnny Elbers (@jelbers) on

 

Komentara 13

AL
Alza
21:53 26.09.2017.

I sta hoce pokazivanjem atributa. Hoce li da se prodaje. Koje guske a tek koji gusani muzevi koji dozvoljavaju ovakvo ponasanje.

GU
General_U
22:34 26.09.2017.

stara koka dobra juha za ekipu 40+ još uvik dobra,poslhednji pokušaj da se otme zubu vrimena...mlađe su slađe...respekt i za ovu tetu drži do sebe!!!!

M3
Miške 3
06:36 27.09.2017.

Opet plaćeni članak. EPP za .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije