Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBIMAC PUBLIKE

Zdravko Čolić rasprodao koncert u Osijeku pa najavio novi

Foto: Dario Horvat
1/29
11.10.2023.
u 11:29

Osječani i njihovi gosti pokazali su koliko su se u proteklih 8 godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezdi. Najavljeni koncert za 25. studeni je rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i 24. studen

Svega desetak dana odnajavljenog koncerta Zdravka Čolića u Osijeku, bilo je dovoljno da Osječani i njihovi gosti pokažu koliko su se u proteklih 8 godina, koliko je prošlo od zadnjeg koncerta, zaželjeli ovog glazbenog velikana, ujedno i jedne od najvećih regionalnih zvijezdi. Najavljeni koncert za 25. studeni je rasprodan, a zbog velikog interesa publike, koncert je najavljen i 24. studeni.

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi najavljeni koncert.
 
Uz miljenika regije, odrasle su brojne generacije, stoga ne čudi da se za Čolićeve koncerte uvijek traži karta više. Solistička karijera duga 50 godina iznjedrila je mnogobrojne hitove, a kao Čolićev osobni pečat izdvojile su se pjesme 'Ti si mi u krvi', 'Pusti, pusti modu', 'Noć mi te duguje', 'Sinoć nisi bila tu', 'Gori vatra', 'Produži dalje', 'Ti možeš sve', 'Svadbarskim sokakom' i mnoge, mnoge druge.

 

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača nedavno je otkrio kako je dosad u karijeri propustio pjevati nekoliko pjesama koje su kasnije postale veliki hitovi. Kod nekih je, rekao je legendarni pjevač, nije imao dobru procjenu.

- Kad se radi neki novi album, obično za njega stigne mnogo više pjesama nego što će biti objavljeno. Bilo je nekih pjesama u karijeri koje nisam snimio. Recimo, Đorđe Novković mi je nudio pjesmu 'Zora je svanula'. To je bio hit, možda bismo je mi drugačije napravili - rekao je Čola.

1/45

 

Priznao je i da je jedna od pjesama koja mu je bila ponuđena i 'Kad hodaš' koju izvodi Riblja Čorba, a napisao ju je Momčilo Bajagić Bajaga.

- Bajaga mi je nudio 'Kad hodaš', to je isto hit koji nam je promaknuo. Zašto mi je neka pjesma promaknula? Jednostavno zato što su mnogi skladatelji htjeli sa mnom surađivati, jer je s moje strane krenula dobra prodaja ploča. To je bilo jako unosno i za njih, imati nekoga tko prodaje ploče, tko je aktualan, da pjeva njihove pjesme - objasnio je dalje.

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
11:47 11.10.2023.

Osječanke i Osječani ,dobri i srdačni ljudi. Ali nešto brzo zaboravljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije