Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

Zdravko Čolić iznenadio i oduševio publiku na koncertu Dine Merlina

Zdravko Čolić i Dino Merlin
Foto: Željko Vidinović
1/12
20.11.2023.
u 20:05

Zdravko je sve prisutne u dvorani oduševio svojom energijom i raskošnim vokalom, u čemu će uskoro imati prilike uživati i osječka publika

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. Tako je na jučerašnjem, drugom po redu, koncertu publiku iznenadio pojavom jedne od najvećih regionalnih zvijezda – Zdravka Čolića.

Tijekom izvođenja pjesme 'Da ti kažem šta mi je', Merlinu se na pozornici pridružio Čolić. Čim je kročio na pozornicu, Arenom se prolomio pljesak i gromoglasne ovacije, nakon čega mu je Merlin uputio i emotivnu dobrodošlicu:

''Dame  i gospodo - Zdravko Čolić! Imao sam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona. Bio je to moj Čola, i sad smo tu zajedno'' - rekao je Merlin te dodao da mu se divi još od tada pa sve do danas.

Zdravko je, kao i uvijek, sve prisutne u dvorani oduševio svojom energijom i raskošnim vokalom, u čemu će uskoro imati prilike uživati i naša publika. Naime, ovog petka i subote, Čolić priprema velika dva koncerta u Osijeku, u dvorani 'Gradski vrt'. Ulaznica za prvi koncert, 24. studenoga, ostalo je još jako malo, a dostupne su putem sustava Eventim.

VIDEO: Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala' 

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
20:32 20.11.2023.

Jel bil kakav koncert u civilizaciji? Zagreb, Ljubljana, Budimpešta... ili samo u opanaklandu pratite?

Avatar rubinet
rubinet
12:40 21.11.2023.

Svi mi u Dubrovniku željno čekamo Čolića na Stradunu. (zezam se)

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
07:17 21.11.2023.

Čola muška Severina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije