Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva koncerta

Zdravko Čolić dočekan s oduševljenjem u osječkoj dvorani 'Gradski vrt'

Foto: Dario Horvat
1/10
25.11.2023.
u 11:15

Već s prvim taktovima prve pjesme bilo je jasno koliko se Osijek zaželio ovog glazbenog velikana

Velikim pljeskom je do zadnjeg mjesta ispunjena osječka dvorana 'Gradski vrt' dočekala Zdravka Čolića, glazbenog fenomena ovih prostora i već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene. Čolićev nenadmašni vokal, nepresušna energija, neodoljivi šarm i veliko poštovanje prema publici još su uvijek recept kojim osvaja publiku svih generacija i na svim koncertima, pa tako i na večerašnjem osječkom.

Već s prvim taktovima prve pjesme bilo je jasno koliko se Osijek zaželio ovog glazbenog velikana. Naime, dugoočekivani koncert uslijedio je nakon osam godina, koliko je prošlo od posljednjeg održanog u gradu na Dravi, ujedno gradu za kojeg Čolića, kao ''osječkog zeta'', vežu i posebne emocije i privatne veze.

Repertoar na kojem je bilo više od 40 najvećih Čolićevih uspješnica, nastavio se hitovima poput 'Produži dalje', 'Živiš u oblacima', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Svadbarskim sokakom', 'Krasiva', 'Čini ti se grmi', 'Noć mi te duguje', 'Pusti, pusti modu', 'Zvao sam ju Emili', 'Ti si mi u krvi' te mnogim, mnogim drugima.

S obzirom kako jedna dvorana nije bila dovoljno velika da bi mogla primiti Osječane i njihove goste koji su na koncert došli iz mnogih drugih gradova i država, Čolić će u 'Gradskom vrtu' nastupiti tijekom dvije rasprodane večeri zaredom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije