Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOKER

Zbog Zrinka Tutića pao na dno novčane ljestvice, no kviz završio s osvojenih 100 eura

Foto: Nova TV
1/6
20.03.2024.
u 19:00

Natjecatelja Srećka na dno ljestvice bacio je netočan odgovor na pitanje: Tko je napisao pjesmu ''Skitnica'' Jasne Zlokić?

Simpatični natjecatelj Srećko Remetin iz Splita zabavio je gledatelje s objašnjenjima za svaki odgovor koji je dao na postavljena pitanja, ali nije imao previše sreće. Sreća mu je bila naklonjena na polovici pitanja, a pratila ga je i na posljednjem pitanju koje mu je donijelo 100 eura. Kojom skakaonicom tradicionalno započinje Novogodišnja turneja skijaških skokova? A) Obersdorf B) Garmisch-Partenkirchen C) Innsbruck D) Bischofshofen Bez puno razmišljanja odabrao je odgovor A koji je bio točan. „Sretan sam i zadovoljan“, otkrio je Srećko.

Prve jokere iskoristio je već na trećem pitanju te zbog netočnog odgovora ostao bez njih tri. Najmanje naselje u Hrvatskoj ima oko 740 stanovnika i jednog nogometnog prvoligaša. A kako se zove? A) Velika B) Belišće C) Suhopolje D) Topolovac. Srećko je odabrao odgovor A, a točan je bio odgovor D.

Zbog nedostatka jokera na netočne odgovore skidali su mu se iznosi te je pao na 0 eura na osmom pitanju: Kako se zvao ''otac automobila'', tvorac prvog serijski proizvedenog modernog automobila, patentiranog 1886. godine? A) Wilhelm Maybach B) Henry Ford C) Henry Royce D) Karl Benz Srećko je odgovorio B, a točan odgovor krio se iza odgovora D.

Na dno ljestvice bacio ga je netočan odgovor na pitanje Tko je napisao pjesmu ''Skitnica'' Jasne Zlokić? A) Zdenko Runjić B) Rajko Dujmić C) Arsen Dedić D) Zrinko Tutić. Srećko je bio uvjeren kako je točan odgovor D, no bio je u krivu, pjesmu ''Skitnica'' napisao je Rajko Dujmić. Ne propustite ''Joker'' na Novoj TV i sutra od 18 sati.

VIDEO Što se događa s Kate Middleton? O aferi govori najveća poznavateljica britanske kraljevske obitelji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije