Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Zbog snimanja albuma Vilibald Kovač se s curom seli u metropolu

vilibald
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/7
06.06.2010.
u 19:09

– Drago mi je što je Kim pobijedila. Mislim da će se ona bolje snaći u svemu što slijedi, kao i u brzinskom snimanju albuma – priznaje Vili, koji je u finalu pjevao bolestan.

Sudeći prema subotnjoj atmosferi na glavnom koprivničkom trgu, još jedna zvijezda je rođena. Vilibald Kovač, finalist showa Hrvatska traži zvijezdu vratio se u rodni grad, gdje mu je priređen doček. Iako umoran i bolestan, 19-godišnjak se popeo na pozornicu i energično otpjevao nekoliko pjesama zahvaljujući svima koji su ga podržavali i glasovali za njega. Vilibald kaže da mu ni najmanje nije žao što je osvojio drugo mjesto. To mu je i bio cilj.

Duet sa Zoranom Mišićem

– Drago mi je što je Kim pobijedila. Mislim da će se ona bolje snaći u svemu što slijedi, kao i u brzinskom snimanju albuma – priznaje Vili, koji je u finalu pjevao bolestan.

Za odmor ipak još neće biti vremena. Čeka ga turneja s HTZ-ovim kandidatima, gostovat će na Juričinom koncertu u Valpovu 2. srpnja, a za 3. srpnja najavljuje i koncert u Koprivnici. Vilibald otkriva da su mu svoj dolazak potvrdili Duje Stanišić i Jurica Gorša, a vjerojatno će biti praćeni bendom koji je svirao u live emisijama.

Nakon toga će se bacii na snimanje albuma, a zbog silnih budućih obveza razmišlja o tome da se s djevojkom Ninom Vulić, s kojom je u vezi godinu i pol, preseli u Zagreb. Velika mu je želja snimiti duet s prošlogodišnjim finalistom Zoranom Mišićem.

Mnogi ne znaju, ali njegova prva ljubav je sviranje gitare, a pjevanjem se počeo baviti slučajno jer su mu zbog devet sati sviranja na dan stradala leđa.

Naglo odrastanje

– Volio bih pjevati neki stil između Princa i Guns N’ Rosesa. Pjesme “Sweet child of mine” najviše sam se bojao, a na kraju mi je najbolje ispala – kaže.

U početku mu, kaže, nije bilo lako naći se u kući s 15 nepoznatih ljudi.

– Bilo mi je čudno i teško. Čak ni u svojoj sobi nisam mogao pustiti glas i vježbati. No, nekako sam se naviknuo, a stekao sam i prijatelje – Duju, Juricu i Maju.

Vilibaldovi roditelji, Dražen i Gordana, kažu da im je žao što je show završio jer su se dobro zabavljali. Priznaju da nisu očekivali da će im sin doći do finala.

– Strašno je napredovao, ali je u tih nekoliko tjedana i naglo odrastao – kažu ponosni roditelji.

Komentara 5

Avatar Kairosa
Kairosa
08:37 11.06.2010.

Uvijek me iznenadi mada ne bi trebalo kakvih sve stručnjaka ima.Pretpostavljam da su te osobe savršene.Jedino savršeni imaju pravo pljucanja.

HR
hrvatin
06:14 09.06.2010.

Seli se u metropolu?A gdje je to?Vi Zagreb zovete metropolom,hahahah.

HR
hrvatin
06:13 09.06.2010.

Stvarno nema ni mrve muskosti u njemu,djeluje,govori i ponasa se zenskastije od svake curice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije