Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ikona stila

Zbog Pippe modna marka torbi mjesečno zaradi četiri mil. kn

pippa
Reuters/PIXSELL
13.01.2013.
u 18:20

Modna marka Modul doživjela je procvat zahvaljujući sestri Kate Middleton koja često nosi njhove torbe.

Britanski mediji Pippu Middleton prozvali su kraljicom stila. Sve što ona nosi ubrzo postaje trend među modnim zaljubljenicama. Zahvaljujući sestri Kate Middleton, jedna modna marka doživjela je nevjerojatan procvat.

Torbice marke Modul, čija cijena iznosi gotovo dvije tisuće kn, postale su popularne upravo zbog Pippe koja ih često nosi. – Prije nam je mjesečna zarada iznosila 90 tisuća kn, a sada je četiri milijuna kn. Morali smo zaposliti još 100 ljudi kako bismo isporučili sve narudžbe – otkrili su u Modulu.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pancake
14:02 14.01.2013.

dajte prestanite pisati o toj ružnoj curi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije