Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u americi

Zbog Paradžiković djelatnica aviokompanije pozvala osiguranje: 'Bili smo umorni i nervozni'

Foto: Instagram
1/13
25.04.2023.
u 14:24

Kako putuje po Americi, tako i objavljuje fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. Na Instagramu se pratiteljima sada javila s novim fotografijama i ponovno, šokantnim opisom.

Nakon što je uvjetno osuđena novinarka i urednica Ivana Paradžiković (42) otišla je u Ameriku. Kako putuje po Americi, tako i objavljuje fotografije s raznih lokacija koje posjećuje. Na Instagramu se pratiteljima sada javila s novim fotografijama i ponovno, šokantnim opisom.

- Priroda je lijepa,al’ zaj*** društvo.nemojte me krivo shvatiti, svako generaliziranje je glupo i opasno. Ovo su samo dojmovi putujući većinom New Mexicom, šestom najsiromašnijom američkom državom. Svi su toliko pristojni. Isprogramirano pristojni. Ispričavaju se u trgovini ako ti na sekundu zaklone pogled na policu, ako ti dijete na blagajni stoji preblizu…milijardu puta sam čula: i’m sorry. Ali, ako zatrebaš pomoć, ako želiš prijeći tu granicu jezive fejk pristojnosti, onda vidiš koliko su otuđeni. Poželjeli smo prespavati na privatnom imanju, ne traživši ništa, lik nam je mrtvo hladno, uz pratnju 6 rotvajlera, dao do znanja da nismo dobrodošli - započela je objavu Ivana i nastavila objasnivši kako je upala u situaciju sa zaposlenicom aerodroma koja je na kraju zbog nje pozvala zaštitara. 

- Zaposlenica na aerodromu, nakon što smo se iznervirali na konstataciju kako nam Delta neće platiti hotel i taxi zbog kašnjenja leta, na dan kad je uragan sravnio Misisipi sa zemljom, uz tvrdnju kako Delta ne kontrolira vrijeme već Bog…tu nasu nervozu i umor, protumačila je kao rasizam. Da joj se tako obraćamo jer je ona crna, a mi bijeli! Zvala je osiguranje. Tamnoputog muškarca od 195 cm i 150 kg, da nam on pojasni! Ona je ispoštovala proceduru, napravila po propisima da zaštiti sebe. Sve izvan toga sto podrazumijeva empatiju i ljudskost, nema šanse. Borba je to za život i svatko misli samo na vlastito preživljavanje.

 

Prije nekoliko dana objavila je status u kojem je pokušala dočarati prizore kojima je svjedočila. 

- Što smo učinili?! Nije pitanje, vise zgrožena konstatacija, koja mi se vrtjela glavom. Vidjela sam najgore od svijeta danas. Ogromne količine smeća, beskućnika, meth ovisnika, pasa lutalica, lešina uz cestu. Džinovske porcije hrane, sve super size. Ljudi, ne pretili već gojazni, jer zdravu hranu si rijetko tko može priuštiti - započela je Paradžiković i nastavila: 

- Sve je abnormalno skupo. Tucet jaja 12$. Sirni namaz 7$. Normalni ljudi, obični, rade dva posla da prežive. Žive da bi radili. Poput hrčaka vrte kotac, jer ako stanu, game over, ostaju bez svega. Sustav je nemilosrdan. Raj za bogataše koji odsjedaju u Hiltonu, ljetuju na Havajima i idu na skijanje u Aspen. Amerika nije samo shopping u New Yorku. I ovo je Amerika. Doduše, njezin najsiromašniji dio - ispričala je.

A na svom putovanju kroz Ameriku srela je i takve primjere o kojima priča.

- Sreli smo čovjeka koji je imao servis za čišćenje hotela. U koroni, ostao je bez svega. Sada živi u kombiju sa ženom, psom i mačkom. Nuždu vrše u mačkin pijesak. Upoznali smo i lika koji je odgulio 5 godina zatvora zbog droge. Na dan kada je izašao, sve što je posjedovao su hlače i majica. I sad uz cestu u New Mexicu prodaje marihuanu. Ona je legalna. Ima 12 komada oružja! Na pitanje što će mu toliko, odgovara: zaštita ako mi netko pokuša silovati ženu. Pitam znatiželjno: a imaš ženu? - Nemam, kaže: Rasna netrpeljivost osjeti se u zraku. Tenzije. - ispričala je pratiteljima.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

 

Ključne riječi

Komentara 34

KU
kuramela
17:05 25.04.2023.

Hahaha, najbolja joj je da je htjela prespavati na tuđem imanju ne pitavši ništa, ova kao da je pala iz svemira pa misli da je imanje državno vlasništvo.

MM
MMarko657
16:05 25.04.2023.

Kad je u Hrvatskoj imala problema jer je bully, onda su problem bili seljačine Hrvati. Sad kad zbog istog ponašanja ima problema i u Americi, amerikanci su zaje..., pogledati se u ogledalo nekad i pitati se zašto se incedenti stalno lijepe za mene, to je valjda prekomplicirano.

ZD
zdravljak
15:05 25.04.2023.

Vidiš, kad netko nju prozove rasistom ond je to splet nespretnih okolnosti, a kad netko Thompsona optuži slično, ondaj e to tako ne jer je Thompson tao zaslužio, nego zato jer su ljevičari rekli da je on to zaslužio... too su činjnice, nažalost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije