Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naišli na osude

Zbog odmora na Maldivima propustili važan događaj malog Georgea

kate middleton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
27.03.2014.
u 14:26

Dok su se opuštali na Maldivima, princ William i Kate Middleton propustili su prvo puzanje svog osmomjesečnog sina Georgea

Dok su se opuštali na Maldivima, princ William i Kate Middleton propustili su prvo puzanje svog osmomjesečnog sina Georgea.

Ovom važnom događaju u životu svakog djeteta nazočili su njegovi djed i baka, Carole i Michael Middleton, Kateini roditelji, kojima je bilo povjereno čuvanje unuka.

– Kate i William vesele se mnogim važnim događajima u budućnosti svog sina. Upravo mu se nazire prvi zub, a njegovi obraščići puniji su nego ikad – rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Uskoro će Kate i William sina povesti na prvo službeno putovanje po Australiji, a pratit će ih novozaposlena dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo.

>>Dok svi šuškaju da je Kate trudna, princ William tvrdi da im je dosta jedno dijete

Foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

AM
alberta.mutti.5
15:54 27.03.2014.

Duboko sam potresena zbog propusta. A sto su radili na Maldivima i odakle im sredstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije