Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemar

Završila u bolnici: Nina Morić pretjerala s pićem i tabletama?

nina morić
Profimedia
19.10.2012.
u 13:25

Bila je potresena nakon suđenja na kojem je bila s Fabrizijem pa je s njim otišla na piće. Nakon što je on otišao, nastavila je piti, a zatim je popila i tablete

Nina Morić u četvrtak prije podne bila je potresena nakon sudskog saslušanja na kojem je s Fabrizijem Coronom (38) dogovarala skrbništvo nad njihovim osmogodišnjim sinom Carlosom. Kad su riješili što su trebali na sudu, zajedno su otišli u obližnji kafić na piće.

– Mi smo oduvijek bili obitelj, u dobru i u zlu – rekla je Nina Morić (36) novinarima nakon saslušanja. 

Fabrizio je ubrzo otišao iz kafića, no Nina je ostala. Nećakinja doktora Slavka Sakomana tek nakon nekoliko sati otišla je kući. Tada je, prema nagađanjima talijanskih medija, popila tablete uz alkohol pa se onesvijestila. Talijanski Il Secolo Xix piše da su je morali hospitalizirati jer je pala u alkoholnu komu. U bolnicu ju je onesviještenu dovezla Fabrizijeva majka Gabriella koja je s Ninom često u kontaktu zbog unuka. Danas su je pustili kući.

Ovo nije prvi put da je Nina eksperimentirala s tabletama i završila u bolnici. Kad je Fabrizio 2009. objavio da su on i Belen Rodriguez (28) zaručeni, popila je "šaku" tableta i završila u bolnici na ispumpavanju želuca jer se onesvijestila.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sandrina
14:04 19.10.2012.

Ta nema mjeru ni u čemu: kad pije napije se, kad uzima tabletu predozira se, kad stavlja silikone natekne, kad progovori talijanski zaboravi hrvatski...Ima dijete od 8 godina...Zar joj ništa ne znači taj Božji dar, ta sreća majčinstva i briga oko sina nego ići kombinirati lijekove i alkohol....Stvarno nema mozga!!! I to zbog koga??! Jednog prepalnulog foliranta, prevaranta i ucjenjivača?!!! A sve samo zato jer je Talijan iz Milana....Ah!!!! Che bello!!!

SI
sitnozubi
14:08 19.10.2012.

bitno je novinarima bilo napisati da se necakinja najpoznatijeg doktora za ovisnike razbija barbituratima... hahahahahahahhahahahahhahaaa

SI
sitnozubi
14:09 19.10.2012.

bas zato jer pisete ovakve bedastoce necete nikad imati nista jer se tako isto ponasate u svakodnevnom zivotu sa prezirom prema svemu i svima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije