Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanje s prijateljicama

Zaručnica Ivice Zupca slavi djevojačku u Grčkoj, s njom je i djevojka našeg nogometnog reprezentativca

Foto: Instagram
1/6
05.08.2021.
u 13:02

Talentirani košarkaš svoju odabranicu Kristinu zaprosio je prije dvije godine na Bahamima, a njihovo vjenčanje trebalo se održati prošlo ljeto u Čitluku, no slavlje je otkazano zbog pandemije koronavirusa.

Kristina Prišč (29), zaručnica NBA zvijezde Ivice Zupca (24) trenutno uživa s prijateljicama u Grčkoj. Kristina je na društvenim mrežama otkrila kako će upravo na popularnom Mykonosu održati i svoju djevojačku večer. Kristina je s prijateljicama stigla u luksuzni grčki resort, a među uzvanicama je i Dina Dragija, djevojka nogometaša Tina Jedvaja koja je također podijelila nekoliko kadrova s putovanja. 

Foto: Instagram

Inače, talentirani košarkaš svoju odabranicu Kristinu zaprosio je prije dvije godine na Bahamima, a njihovo vjenčanje trebalo se održati prošlo ljeto u Čitluku, no slavlje je otkazano zbog pandemije koronavirusa. 

Par živi u Los Angelesu gdje su kupili i vilu vrijednu tri milijuna i 100 tisuća dolara (oko 20 milijuna kuna). Vila ima pet spavaćih soba te šest kupaonica. Kuća je izgrađena 1955. godine, modernizirana prošle godine, a smještena je u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista.

Foto: Instagram

– Puno mi znači što se Kristina doselila. Olakšava mi sve i velika mi je podrška. Zapravo, ne znam kako bih mogao bez nje i njezine slavonske kuhinje – kazao je jednom prigodom za Večernji list Zubac. 

Kristini pak preseljenje nije teško palo. – Već s 14 godina otišla sam se školovati u drugi grad pa sada nisam toliko osjetila da napuštam dom i obitelj. Preseljenje mi nije stran pojam, samo činjenica da sam devet vremenskih zona i nekoliko tisuća kilometara udaljena od obitelji. Prijateljica mi je tužna, ali svaki se dan čujemo preko videopoziva pa nam je tako lakše. No bude i nostalgičnih dana, naravno. Jedva čekam da mi dođu u posjet –kazala je Kristina koja ne propušta Ivičine utakmice.

Foto: Instagram

– Dok je Ivica na treninzima, idem u školu stranih jezika, treniram jahanje i pilates, a kada igra u gostima, katkada putujem s njim. Primjerice, kada idu u zanimljive gradove, a pokatkad i ostanem kod kuće i družim se s djevojkama njegovih suigrača – kaže Kristina.

– Jako se dobro slažemo. Naš se zajednički život pokazao kao najbolja odluka – istaknuo je Ivica.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 1

Avatar Malazan
Malazan
13:18 05.08.2021.

Molim... pa da ste napisali Dragica iz Medova doca na ljetovanju s prijom Ljubicom kojoj muž igra za Junaka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije