Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio je video

Zaradio je 360 mil. dolara, ali vozi se u podzemnoj i druži s beskućnicima: Tik Toker sada tvrdi da je njegov sin

Foto: profimedia
1/7
26.10.2021.
u 19:00

Naglasio je da ne očekuje da će 57- godišnji Reeves priznati da je njegov sin. Iako dio obožavatelja vjeruje da je ova priča istinita, te tvrde da nalikuje na glumca, Dustin ima i druge TikTokove o poznatim osobama koji bacaju sumnju na njegove videe.

Tik Toker Dustin Tyler iz Amerike objavio je videozapis u kojem tvrdi da je njegov otac glumac Keanu Reeves. Ovaj 36-godišnjak objasnio je da je odrastao kao sin samohrane majke, te da je kao mali mislio da mu je otac preminuo. 

- Kada sam postao stariji, majka mi je konačno otkrila istinu i ispostavilo se da mi je otac Keanu Reeves - otkrio je Dustin u videu i dodao da nikada nije rekao da ga je otac ostavio već da njegova majka glumcu nije rekla da je trudna kada su prekinuli. 

@omfgitsdustintyler

#foryou #fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

 

Naglasio je da ne očekuje da će 57- godišnji Reeves priznati da je njegov sin. 

Iako dio obožavatelja vjeruje da je ova priča istinita, te u komentarima da nalikuje na glumca, Dustin ima i druge TikTokove o poznatim osobama koji bacaju sumnju na njegove tvrdnje. 

@omfgitsdustintyler

##foryou ##fyp

♬ original sound - Sarah Cothran

 

Naime, u jednom je kazao kako ga je prevarila pjevačica Taylor Swift i napisala pjesme o njemu nakon što je on prekinuo zaruke, dok je u drugom rekao da nije htio biti u vezi s pjevačicom Arianom Grande, te da ju je 'friendzoneao' ili odlučio da s njom želi biti samo prijatelj. 

Podsjetimo, iako se njegov imetak procjenjuje na više od 360 milijuna dolara, Keanu se vozi podzemnom željeznicom. Ne živi u vili, nema tjelohranitelje. U rujnu 1997. godine paparazzi su fotografirali Reevesa u zapadnom dijelu Hollywooda kako sjedi uz pločnik i druži se s beskućnikom. Dugo su razgovarali, muškarac mu je pokazivao svoje stvari, a potom su podijelili bocu soka. Izgledalo je kao da se poznaju godinama i baš dobro zabavljaju.
 

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije